|
Post #1
20 Aug 2005, 14:39
1. Opisujemy dokładnie sytuacje w jakiej to się stało.
2. Dokładnie opisujemy miejsce w jakim to się stało. 3. Co chciałeś / ąś zrobić tą postacią. 4. Gdzie szedłeś / aś. 5. Czy dostrzegłeś / aś coś... cokolwiek co mogłoby świadczyć o tym, że to przez to spowodowany jest ten błąd... 6. Jak długo grałeś / aś, za nim wyskoczył Ci ten błąd. 7. Co się dokładnie dzieje gdy chcesz teraz wejść do gry. Proszę swoje raporty zgłaszać w podpunktach. |
|
Post #2
20 Aug 2005, 17:06
1) Przylecialem na nietoperzu do Undercity
2) Trade quarters undercity.. no to jest ten blad 123 czy jak on tam ma postac sie loguje i jest goluska itd mam tego addona co rzekomo przed tym broni;/ wczesniej mi sie to zdazylo ale robilem tak jak pisano juz na forum(szedlem do wody, rolka widok z oczu itp) i pomagalo ale tym razmer nawet nie oge isc w zadne odosobnione miejsce bo po zalogowaniu wyskakuje mi error i wyrzuca mnie do windowsa ;/ blagam naprwcie mi ta postac;/ tyle w nia serca wlozylem a nie mma sily robic tego samego 2gi raz a inna rasa/klasa nie zagram bo nie wczuje sie juz w klimat BLAGAM O POMOC I JAKIS KONTAK PLZ ZEBYM WIEDZIAL CZY COS MOZE NAPRAWICIE CZY SPRAWA JEST NIE DO ROZWIAZANIA :cry: :cry: |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |