📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Wsztrzymałbym Rejestracje
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
hotshot
Post #11 20 Jan 2006, 02:20
nie bujmy sie wysylac screenow :) mozecie miec co najwyzej przerabane na serwerze... caly kult thgazgasza jest scigany przez jednego gracza ktory ma chyba wygorowane mniemanie o sobie... lamal regulamin, trafil do kopalni, a teraz sie msci... zeby bylo smieszniej to pozniej lamal regulamin przy mg, szkoda ze mnie przy tym nie bylo bo bym screena zrobil

EDIT:
tak przy okazji, znam pare osob ktore graja na serwerze od czasu kiedy jeszcze nie trzeba bylo miec opisu postaci zeby dostac konto. niektore z tych osob nie maja do tej pory opisu, albo maja taki, ktory mieli poprawic bo za niego nie powinni dostac konto. A gdzies na forum czytalem ze te osoby powinny napisac opisy postaci bo moga stracic konta.... coz widocznie nie...
Post #12 20 Jan 2006, 07:05
powiem tyle ja mam taki opis i na kazdym kroku o tym mowie
http://www.wow.page4u.pl/viewtopic.php?t=1...highlight=lorak
o to i moj opis dzis bede pisal nowy jak juz to rozdmuchalem na ircu wiec jutro (sobota) spodziewac sie i szykowac na komentarz.

A opis jaki jest taki jest, Ket mi zaufala i dala konto no i chyba sie nie zawiodla CI co ze mna graja wiedza, ze klimatu szybko sie nauczylem i niezle mi to wychodzi.

Kolejny moj pomysl jak server wstanie to wlasnie sciganie baranow co do tej pory mi psuli zabawe bo kontakt z nimi zawsze ograniczal sie do pytania o itemy :cenzura: a nawet w zamian mi piwa nie zaproponowali. nic to zakladam koalicje anty lamerska.

a przestrzeganie klimatu ja bym zrobil obowiazkowe ale z malym przymruzeniem oka, tzn. kanaly kazda gildia ma swoj przyjaciel maja swoje i wogole mozna na nich komentowac do woli co sie chce wiem pisanie /5 /6 /7 etc jest meczace ale mozna sie przyzwyczaic (sie dziwilem jak na ircu tak pisalem i nic sie nie dzialo:D).

no to nie wszytko ale nie mam juz czasu na dalsze pisanie.
ps. zapraszam na piwo bedziemy caly dzien swietowac:D
KEt
Post #13 20 Jan 2006, 11:22
emagie jezeli chodzi o twoje konto to pamietam nasza dluuuuuuga rozmowe przy jego zakladaniu 😀 opis byl zbedny

lamie ktos ewidentnie klimat? PRINTSCREEN i slij a nie marudz!!! marudzic kazdy potrafi :wsciekly:

co do rejestracji hmm wasze komentarze sa , jak dla mnie, bardzo pomocne , oraz ( przynajmniej jezeli o mnie chodzi) to macie to jak w banku , mniej kont .... wieksza upierdliwosc 😮k:

(a co do opisow to hmm stare z pazdziernika i starsze mialy inna skale oceny 😀 wiekszosc graczy sprawdzila sie, a niektorzy nigdy takowego nie stworzyli i jak dla mnie pisac nie musza -nie raz powtarzalam ze nie kazdy jest bajkopisarzem! a robienie czegos na sile jest hmm, na co przykladem jest opis Loraka ktory jednak dostal konto co nie? -, btw Darzkax, Tomo... ja juz doskonale wiem o kogo wam chodzi 😛 :mur:

ps . nie klikajcie na te linki do opisow 😀 nie ma ich juz :wstyd:
Post #14 20 Jan 2006, 11:43
no dluuuga bya:D a jaki cierpliwy bylem chyba z 3 osoby puścilem przed siebie:D

no a ja nie robie screenow na takie coć poprostu mowie sorki ale nie mamy o czym rozmawiac i tyle, odwracam sie na pięcie odchodze tyle. I gwarantuje osoby, które nie będą trzymać klimatu nie mają co liczyć na moją pomoc. A te co fajnie mi się z nimi rozmawia zapraszam na piwo. Raz udało mi się nawet poderwać miłą paldynkę pozdrawiam Ją z tego miejsca:D
Post #15 20 Jan 2006, 15:25
Ciesze się że odpisałaś KET, tylko tu jest problem co ktos rozumie przez łamanie klimatu ?? A jeśli gm będzie łamał klimat to co w wtedy ??
Łamanie klimatu a noobowsto to co innego, można byc dobrym graczem łamiąc nieco klimat, a mozna byc noobem trzymającym klimat, więc musisz wybrać komu bedziesz konta zakładać czy banować. Ale i tak trzeba zaostrzyc rekrutację :!:
Post #16 20 Jan 2006, 15:53
Co rozumiesz przez "dobry gracz"? Taki, który ma wysoki lvl? To ja wole nowicjusza, ktory będzie pracował nad klimatem niż kombajn, który jest potężny bo dostawał dużo "itemkuff za fri". :/
Post #17 20 Jan 2006, 18:46
Wiesz w sumi nie chodzi o lvl tylko o sposób gry, poza tym wolę tak jak ty niski lvl i trzyma klimat i co wazniejsze czuje tą grę, a nie nabija lvl i koksa skille. Temu własnie chcę zapobiedz by nowi gracze nie postrzegali tej gry jakotakiej gdzie tylko nabijasz skille,xp i zbierasz itemy. Tak jest w innych grach online,ale niech tak nie będzie u nas, bo wtedy będzie do DUPY :dobani: Ty sam pewnie wiesz o czym mówie bo twoja gildia ma chrakter elitarny, ja chce by taki był serwer.

P.S
Chetnie dołączyłbym do ciebie, bo tam graja moi kompani z lat szkolnych i z tego co wiem to gildia jest the best, ale niestety jestem tylko człowiekime ,w ięc nie moge sie do was dołaczyć.
Post #18 20 Jan 2006, 21:28
Dziekuję, że nas doceniasz. Robimy co się da żeby utrzymać prestiż. Zobaczycie co będzie po wznowieniu gry :>
Wiesz, sam spotkałem, już wcześniej, wielu nowych graczy, którzy doskonale czuli klimat. Przyjemność sprawiała już sama rozmowa z nimi. Co z tego, że musiałem tłumaczyć czy pokazywać gdzie jest bank, gryfy czy trenerzy w SW. Oni są nowi. Nie ich wina, że nie wiedzą gdzie to jest. Naszym obowiązkiem jako starszych graczy jest im wszystko pokazać tak, aby nasz serwer zapraszał a nie odstraszał nowych. Brak doświadczenia to słabość, z której szybko można się wyleczyć. Brak klimatu to co innego. Tego nie da się tak łatwo naprawić. Dlatego ja nie mam nic do tzw. noobów. Wolę ich od zapatrzonych we własne skille zbieraczy darmowych przedmiotów.
Post #19 21 Jan 2006, 05:21
wstrzymywać lmoże lepiej nie bo bedzie lipa i serw upadnie po czasie (czasem dobrze przewietrzyć) ale można zaostrzyć, i nie w stosunku dojakosci histryjek ale natrętnych kolesi bo pużniej taki biega za tobą i prosi zeby mu dać miecz (nie chce nic sugerować ale mój siostrzeniec 6 lat sie tak nie zachowuje). no a poza tym to fajnie jest byc na srvie ktory ma opinie "twierdzynie do zdobycia" bo toakową kiedys slyszalem ale bez przesady bo po czasie moze z super klimatu zrobic sie stare dobre(zla) małżenstwo.

no to tyle sory za literowki ale po parcy tak mam
trzymcie sie ramy to sie nie ..... :super:
Post #20 21 Jan 2006, 11:36
Masz rację lepiej nie wtrzymywać naboru. Trzeba się pozbyć tych, którzy są szeroko znani z nietrymania klimatu i zaosytrzyć kryteria przyjmowania. Nie wiem jak to robią KEt i Tomo, ale może mogliby przeprowadzać klimatyzowaną rozmowę w sprawie konta? To pokazałoby czy delikwent nadaje się czy nie... Oczywiście to tylko propozycja. Wiem, że i tak już macie z kontami urwanie głowy...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026