|
Post #1
22 Jan 2006, 01:11
QUOTE(eMAGie) Drodzy GM
O to ja eMAGie dziś właśnie złożyłem podanie na ręce IPKISSa o przyznanie mi konta GM. Skąd taka decyzja? Zastanawiałem się nad tym od dawna a brak serwera tylko spotęgował nagromadzenie się myśli czy złożyć czy nie złożyć tego podania. Nie przychodzę do was z pustymi rękami bo brakuje mi doświadczenia ale przychodzę z pełną głową pomysłów na przygody dla graczy. Kilka przygód już spisałem i poczyniłem przygotowania do nich. Niestety z informacji jakie obecnie posiadam na razie się one nie przydadzą gdyż były pisane pod obecny a raczej były stan serwera. Proszę was o opinie. ... |
|
Post #2
22 Jan 2006, 06:22
no i zrobil to na swoj sposob :/
ja sie nie wypowiadam bo juz za wiele razy to ja decydowalam o tym komu damy szanse , powiem tylko tyle to jest kopalnia pomyslow |
|
Post #3
22 Jan 2006, 12:54
no dobra ja sie wypowiem... otoz to moze i kopalnia pomyslow to jest ale nalezaloby wspolnie sie nad tym zastanowic... mamy juz sporo GMow ktorych uwazam powinnismy nieco "zgrac" kiedy to serwer ruszy... wiadomo trzeba zrealizowac nieco planow(w tym duzo Tempa) i ogolnie jakos tak 😛 uporzadkowac to wszystko...
Poza tym wiem ze eMAGie bardzo pali sie do eventow, neistety z doswiadczenia wiem ze ten zapal u wiekszosci szybko mija, nie wiem jak u niego... Ogolem na razie pozostaje neutralny... |
|
Post #4
22 Jan 2006, 14:15
suma glosow : 6 ( nie uwzgledniam obecnie GM w stanie ze tak powiem spoczynku )
TAK // NEUTRALNY // NIE - // 2 // - |
|
Post #5
23 Jan 2006, 13:30
ostatnio przestałem rozumieć co pisze KEt... :zdziwko:
nom.. a co do kolejnego GMa eventowca... hm hm hm... [b]POTRZEBA NAM KOLESIA OD TOURNAMENTOW!!! tia... i GMow ze tak sie wyraze niskiej klasy do wdrażania RPG... w sumie zawsze to miszczo gry prowadzi graczy... nie wiem... tak sobie gadam ... sesja jest... a ja mam dośc... |
|
Post #6
24 Jan 2006, 21:50
aha i ten pomysł z uiszczeniem moich pomysłów... hm, CAŁKIEM SPOKO !!!
|
|
Post #7
08 Feb 2006, 18:51
NIE (jesli oczywiscie moje zdanie ma znaczenie, jakby co, to zignorujcie)
Pyskaty, mysli, ze ma "znajomosci", a takze falszywy (kazdej osobie mowi to, co ona chce uslyszec - podlizywanie sie ?) PS: ja z tym kolesiem nerwowo nie wytrzymam, mam dosc wlasnych problemow, a nie lubie jak mi ktos kolo dupy robi. |
|
Post #8
08 Feb 2006, 19:01
Jezeli chodzi o moje zdanie co do gm nie wiem jak by mial sie sprawowac... Ale co do odczuc osobistych to mam identyczne jak tomo. Szczerze wolal bym Azagha No ale jak wiekszosc bedzie na tak to niech juz tak bedzie 😛
Moze sie myle co do niego i moze nie jest taki jak mysle wiec mozna dac szanse, bo to co mysle na jego temat jest raczej osobiste i nie musi sie odnosic do gm bo moze sie dobrze sprawowac w tej funkcji. Trial ? |
|
Post #9
08 Feb 2006, 19:36
ojj jestem juz chyba na NIE...
Wkurza mnie bardzo jego zachowanie, no i odkad sie dowiedzial ze ma szanse na GM o juz w ogole zdziczal... Ogolem uwaza ze juz wszystko umie itp... Nie widzi mnie sie 😐 Poza tym jego txt kierowane do mojej osoby sa zenujace... :/ |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |