|
Post #1
23 Jan 2006, 15:24
Jakby to powiedziec, zrobta ten dzial ukryty bo wszyscy jakie topici zakladamy...
Dobra do rzeczy otoz to w najblizszym czasie przezyjemy jak widac nawal nowych graczy gdyz popularny serwer CoD sie nieco hmmm rozsypal.... I prawdopodobnie nie wroci juz do zycia, juz dzis na IRCu mozemy zobaczyc hmm albo i jeszcze wiecej nowych nickow ktore jak wiadomo nei znaja jeszcze naszych zasad IRCowania itp. Ale nie o tym mi tu mowic choc uwazam ze to bywa meczace... Z uwagi na urlop Toma i KEt (od zakladania kont oczywiscie) i tak spotegowanej liczby chetnych na konto moze by uruchomic jakas rezerwe czy cos... Nie zeby mi zalezalo na wszystkich graczach ale niektorzy moga byc znacznie lepsi i bardziej klimatyczni od dotychczasowych... to tyle fenkju za uwage 😮k: 😊 |
|
Post #2
23 Jan 2006, 22:21
tylko badzcie mili dla innych... nie schrzancie nam reputacji... to 3eba TOmo pilnowac...
|
|
Post #3
24 Jan 2006, 10:27
temp ty sie lepiej ucz, a co to Tomo to spuszczony pies z lancucha? w koncu ludzie zaczeli czuc respekt dla nas , dla mnie przy okazji bo ja jestem za dobra i mi na glowe wchodza ( wg mnie jest ok i nikt nie przesadza )
a co do zakladania kont, postaram sie ( eh tez sesja ) jedno dziennie konto zalozyc w sposob hmm ukryty ( naprawde mam mase roboty i po tych wszystkich ksiazkach mam dosyc ) co do mnogosci po cholere nam 100 graczy niech zostanie 10 najwytrwalszych najlepszych, jezeli faktycznie CoD padl to gdzie pojda? z tego co wiem to ludzie przez ten miesiac szukali serwera a szczerze mowiac RH jest dla ludzi hmm takich, ktorych my tutaj odrzucamy wierzcie mi bylam na serwerze u nich i sie przerazilam ( ich rekrutacja to smiechu warte ) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |