|
Post #1
23 Jan 2006, 15:45
Chyba sie coś wam pomyliło że przez taki okres czasu nie mieliście chwili by zając sie tą sprawą :wsciekly: więc jeszcze raz przypominam że nie działają nastepujace questy :
1) lightforge ingots = nie mozna oddac glorinowi steelbrowowi 2) the lost ingots= tez nie mozna oddac glorinowi steelbrowowi 3) the third fleet = nie mozna oddac go flagonowi off moad 4) the search countinues = w beczce gdzie powinna byc menethil statue nie ma jej Prosze o jak najszybsze naprawienie tych qustow. _________________ |
|
Post #2
23 Jan 2006, 16:05
Ja zrobiłem wszystkie te questy. Wystarczy umieć.
|
|
Post #3
23 Jan 2006, 19:10
Dziwi mnie ze tak piszesz. Tylkoże ja naprawde nie moge ich zrobic nie dlatego że nie umiem tylko dlatego że coś sie pokićkało :zalamany: Jak je zrobiłes to powiedz jak je zrobic bo może cos źle robie ( ale to mało prawdopodbne )
|
|
Post #4
23 Jan 2006, 22:21
No nie wiem... ja zrobiłem je "po prostu i już" 😛
|
|
Post #5
24 Jan 2006, 06:42
Thorsten! Jak ty sie zachowujesz!!! Przeciez pamietasz jak je robiles pol roku temu!!!
|
|
Post #6
24 Jan 2006, 08:16
No właśnie thor ty zrobiłeś je ale bóg wie kiedy, a na stan dzisiejszy one nie działaja. Plz naprawcie je szybko
|
|
Post #7
09 Feb 2006, 11:55
1) lightforge ingots = nie mozna oddac glorinowi steelbrowowi
Glorin daje i przyjmuje ten quest, moze cos z itemami? wyrzuc , zrezygnuj z questa i wez go jeszcze raz. 2) the lost ingots= tez nie mozna oddac glorinowi steelbrowowi tutaj takze kolega Glorin przyjmuje quest 3) the third fleet = nie mozna oddac go flagonowi off moad desc=Buy First Mate Fitzsimmons a Flagon of Mead. w wolnym tlumaczeniu kup mi piwo eh 4) the search countinues = w beczce gdzie powinna byc menethil statue nie ma jej pokaz mi tylko gdzie ta beczka powinna byc , a ja postawie ( poza tym w quescie jest mowa o murlockach a nie o beczce ale to juz pominiemy ) PROSBA NA PRZYSZLOSC, NIE ODMIENIAJ NAZW I PISZ DOKLADNIE BO SZUKAC MUSZE WSZYSTKIEGO |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |