📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Problem z postacią
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 23 Jan 2006, 23:04
Po uruchomieniu serwera moja postać znikneła (widze tylko cień) , a wszystkie itemy to znaki zapytania. Jak moge to naprawić?
Post #2 24 Jan 2006, 06:16
wejdz jeszcze raz 😛
Post #3 24 Jan 2006, 07:12
CZasami sie zastanawiam czemu niektorzy ludzie traktuja innych jak idiotow?! Czyzby mieli boskie blogoslawienstwa czy moze zbYT duze ego ?

CHYBA NORMALNE ZE JAK MA TAKI PROBLEM TO SPRAWA OCZYWISTA JEST ZE NIE WSZEDL TYLKO RAZ I ODRAZU NIE NAPISAL NA FORUM TYLKO PROBOWAL WIELU RZECZY BO TAK ZAZWYCZAJ ROBIA LUDZIE NIEPRAWDAZ?

Yarpen napisz czego probowales to zaraz znajdziemy rozwiazanie
Post #4 24 Jan 2006, 13:45
tak powinni robic 😛
a probowal sposobow ktore na forum byly poruszane setki razy ?. No i ty jestes jego przyzwoitka czy jak ?😛
I nie wyskakuj z paszcza bo tez moglem wyskoczyc... czy ja widze co on roobil ? Czy z jego tresci to wynika? Wypadalo by cos wiecej napisac...
Post #5 24 Jan 2006, 15:43
Nie wiem po co pociskacie pierdoły. Po prostu napiszmy co ma zrobić.

Wejdź do katalogu WoWa i usuń katalog errors i zawartość katalogów WDB i WTF. Potem uruchom gre. najprawdopodobniej dalej nie będziesz widział postaci. Wtedy Alt+F4 odczekaj chwile i znowu sie zaloguj. Tak kilka razy i powinno działać.

Najczęściej przyczyną takiego problemu są wadliwe "cache" w wymienionych wyżej katalogach. Jak je usuniesz zostaną utworzone od nowa. A jak to nie podziała to uruchom repair.exe. Niemniej najpierw zrób to z tymi katalogami.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026