|
Post #1
24 Jan 2006, 09:42
Ragnar-troll szaman
Nazywam się Ragnar. Jestem trollem z rodu Karimnasa. Jest to ród trolli, które od wieków zamieszkują tereny Hordy. Pochodzę z małej wioski Drogholt, położonej na jednej z wysp daleko na północnym krańcu krainy Kalimdor. Wychowywała mnie moja matka, uboga rybaczka. Nie znałem swojego ojca. Zginął kiedy miałem 3 lata. Był wtedy jednym z wojowników walczących z siłami Przymierza atakującego ziemie Hordy. Atak został odparty, Alianci ponieśli klęskę, lecz on niestety tego nie dożył. Gdy ukończyłem 16 lat, postanowiłem wstąpić do Gildii Mrocznych Szamanów i zgłębić tajniki sztuk magicznych ze świata żywiołów. Udałem się do siedziby owej gildii, wieży położonej na południowy wschód od mego miasta. Przez następne 7 lat studiowałem czary elektryczności, zaklęcia wspomagające i leczące. Nauczyłem się nawet przywoływać poległych wojowników ze świata zmarłych. Po opuszczeniu wieży byłem bardzo potężnym szamanem. Udałem się w drogę powrotną do mego domu. Zaniepokoił mnie fakt, że cała okolica jakby opustoszała, nigdzie żywego ducha. Lecz gdy w końcu dotarłem, nie mogłem uwierzyć własnym oczom!!! Całe miasto było SPALONE!!! Wszędzie leżały szczątki orków, taurenów i trolli !! Od swoich braci z położonej niedaleko wioski dowiedziałem się, że moje miasto zostało zniszczone i spustoszone przez... elfy!!! Gdy tylko doszedłem do siebie po szoku, którego doznałem, postanowiłem nie tracić więcej czasu. Po nabyciu odpowiedniego ekwipunku, ruszyłem w podróż. Jej cel był tylko jeden: ZEMSTA!!! Postanowiłem zrównać z ziemią każdy, chociażby najmniejszy ślad bytności sił przymierza. Każdy napotkany krasnolud, człowiek, gnom lub elf zapłaci własną krwią za zbrodnie dokonane przez swych pobratymców. Od tamtego czasu przemierzam świat w poszukiwaniu zaspokojenia żądzy zemsty... i pomszczenia swych braci! [/size][size=12][color=darkred][/color] :wsciekly: |
|
Post #2
24 Jan 2006, 09:51
[quote=ARKANUS]Ragnar-troll szaman
Od tamtego czasu przemierzam świat w poszukiwaniu zaspokojenia żądzy zemsty... i pomszczenia swych braci! [/size][size=12][color=darkred][/color] ^^ to zdanie wystarczy... |
|
Post #3
24 Jan 2006, 14:39
Nie, prosze nie bij...!
Strach pomyśleć co by było gdyby ludzie nie wymyślili żądzy zemsty... Śwaiat stanąłby w miejscu! |
|
Post #4
25 Jan 2006, 06:36
i... kazdy bohater by dorabiał na targu sprzedajac ryby... a bron... nie bylo by a wszedzie byl pokuj ^^
|
|
Post #5
25 Jan 2006, 07:57
QUOTE(Ciamajda) i... kazdy bohater by dorabiał na targu sprzedajac ryby... a bron... nie bylo by a wszedzie byl pokuj ^^
a gdyby doszło do bójki lub wojny sprzedawcy zaczęli by okładać się rybami, a w powietrzu unosiłby się zapach wczorajszego pstrąga.. wyobrażasz to sobie?? to jest w końcu World of WARcraft , a nie World of Fishcraft !! 😛 [ Dodano: 2006-01-25, 09:01 ] QUOTE(Thorsten) Nie, prosze nie bij...!
Strach pomyśleć co by było gdyby ludzie nie wymyślili żądzy zemsty... Śwaiat stanąłby w miejscu! -Ależ oczywiście- odpowiedział kapitan- możemy zaatakować jeszcze i ze trzy razy (hahaha),ale najpierw musze skoczyć po rybę na obiad 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |