|
Post #1
25 Jan 2006, 09:54
Tak jak w temacie. Skill "Stealth" rogue nie działa poprawnie co sprawia, że skille których może używać bez problemu rogue spadają jescze o połowę. Każde użycie Stealth zmniejsza szybkość postaci po wyłączeniu skilla. Przez to po dwóch użyciach postać zaczyna sobie dreptać i najlepsze wyjście to relog. 😢
Jeśli ktoś nie wie to praktycznie połowa skilli rogue wymaga skradania się więc to dość poważny problem. PS: Chyba, że to u mnie się to coś psuję to mnie poprawcie ^^ |
|
Post #2
25 Jan 2006, 17:53
co do stealtha jest dużo poważniejszy bug... ale cisza 😛 w kazdym badz razie jest to wina daremnego zaangażowania developperów w rogali... Bo już nawet na nowym repacku działa travel i aquatic form drutowi, ale rogale są zapomniane przez świat prv W*Wa bo póki nie działą "You must face opponent in order to attack" są beznadziejni po prostu 😛
Suma sumarum:wina bazy, nie do naprawienia |
|
Post #3
25 Jan 2006, 22:16
No to teraz muszę poszukać w jaki sposób sobie prędkość zwiększać ^^ bo bez stealth się nie da grać i tak okrojonym na maxa rogue.
|
|
Post #4
25 Jan 2006, 22:47
Tak na moje oko to jak wyjde ze stealth'a to predkosc wraca mi do normy wiec albo twoja postac ma problem albo ja slepy jestem i mam zaburzone postrzeganie przestrzeni. Ja zaczalem Łotrem grac bo mi najlepiej do postaci pasowal... i nie mam zamiaru rezygnowac z powodu wielkiej ilosci bledow u łotra. Moze bedzie trudno ale od czego sa znajomi...
|
|
Post #5
27 Jan 2006, 14:55
hmmm to niewiem. U mnie w każdym razie jest coś takiego ^^. Nie zdziwcie się jeśli zobaczycie gdzieś łotrzyka który pocina z prędkością jak GM <lol2>. Bo po kilku użyciach mam prędkość około -50 i strzałką do tyłu idę do przodu z dużą prędkością ^^. Może skilla się muszę oduczyć i jescze raz xD.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |