📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Paladyn rzadzi
« Wróć do forum  •  27 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #21 27 Jan 2006, 20:47
Fajnie, fajnie. To jeżeli Keal może jeździc no to dlaczego ja nie moge jeździc na mouncie od 36 lvl tylko musze nabijac ten 40 lvl a on może o 4 levele wczesniej?? :!: Coś tu chyba nie tak :zdegustowany: ... Jak już jedna osoba może to zmniejszcie wymagany lvl do mountów 😉
Post #22 28 Jan 2006, 14:17
user posted image

Chyba ktos nie czytal tego tematu :/ a nim jest Santiago 36lvl Paladyn (ktoz jeszcze)
nie dobrze :dobani:
Post #23 28 Jan 2006, 14:23
Nie znalem tematu do 40 nie uzyje konia.
Chodzby dlatego ,ze spoleczny Troll czuwa 😊

Ale dlugo wyciagasz nogi tym hunterem, az sie kurzy ^^
Post #24 28 Jan 2006, 14:40
QUOTE(Azadar)

Ale dlugo wyciagasz nogi tym hunterem, az sie kurzy  ^^

Bardzo dobrze ze czuwa bo oszustow trzeba karac...

Co do wyciagnia nog a jaki jest inny sposob jezeli ktos ma wyzszy level ??
Post #25 28 Jan 2006, 14:40
QUOTE(Azadar)

Jakbym wpadl do elvin forest z petem 60lvl elite, to bys napisal kilka tematow na mnie. Wiec nie mow ze jestem spoleczniakiem, jak nie umiesz sie sam dopilnowac to ja ci pomagam 😊. W emu sa rozne bugi, niektore mozna naprawic tylko w ten sposob, dlatego mozesz nazywac mnie wOw Fixem.
Post #26 28 Jan 2006, 15:38
Może przed nowym emu dało się wcześniej tego skilla użyć i dlatego już mounta mają. Niektórzy spore przerwy od WoW mieli ^^.
Post #27 28 Jan 2006, 15:59
Nie. To jest bug tego emu. Ja tego questa wykonałem wczoraj. Najlepsze, że nie ma w jego treści nic o takiej nagrodzie 😀 Doświadczenia potrzebowałem, a quest typu "idź pogadaj" jest najłatwiejszy z możliwych. Spokojniutko sobie robie, a tu "hop!" i mam konia. Nie używam go oczywiście 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026