📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ograniczenia lv na Instance
« Wróć do forum  •  17 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 28 Jan 2006, 11:18
Chciałbym się spytać czy konieczne są te ograniczenia lv na instance każdym lepszym?. Jak dla mnie to glupie to jest ^^. Ma być RPG i klimat a mój bohater po zabicu stwora w Instance stwierdza, że jest za słaby i teleportuję się ^^. To chyba ja mam panować nad bohaterem a nie on nade mną 😛. Zresztą wchodzenie na niższych lv daję większą zabawę niż jak wbiję się kilka osób na około 55 lv na jednego stwora na 60 elite :/
Post #2 28 Jan 2006, 11:32
nawet nie wiedzialem ze cos takiego tu jest:D
Post #3 28 Jan 2006, 13:07
HEHE Wiem o co chodzi kolega musial sobie odpuscic zabawe z nami jak wczoraj poszlismy zabic Archaedasa w Uldaman ograniczenie do 31lvl wiesz to ograniczenie i tak jest zanizoen bo lvl zaczynaj sie tam od 38 i wszytko elite i 2 bossy nie wiem czy ktos przed nami zabil jakiegos bossa( chyba nie skoro tomo nawet sie bal:D) oczywiscie mowa o od ostatniego resu:D
Post #4 28 Jan 2006, 13:12
eMAGie mow za siebie, ok ?
Post #5 28 Jan 2006, 14:46
uuuuuuuuuu bedzie ostro:D:D:D
Post #6 16 Feb 2006, 02:11
QUOTE(Demon @ Jan 28 2006, 03:46 PM)
uuuuuuuuuu bedzie ostro:D:D:D
[right][snapback]8653[/snapback][/right]

napewno.... 😂

co do ograniczenia... normalnie dzis wchodze (nie pamietam jaki instant)

bije sobie potworki zabilem ze 2-3

a tu nagle WTF? tp i jestem setki Mil od mojej ostatniej pozycji 😳

Im to weak to be here..im going to home.. WOOOT?! mysle se kur*** co ja dzisiaj piłem.... patrze rozgladam sie ale przy monitorze nic nie stoi... mysle dalej... chyba cos nie tak ze mna moze... dopiero ppotem mnie ktos uswiadomil ze ograniczenie lv jest normalnie lol 😛

mysle ze to troche smieszne jest... to ja mam panowac nad postacia a nie moja postac ze slowami ze jest za slaba i idze do domu panuje nademna 😐 to ja mam decydowac kiedy jest pora na ucieczke a kiedy na walke no sory...

to tak jakbym wchodzil do szkoly (instant) i nagle pojawiał sie w barze ze slowami jestem za glupi na to miejsce 😀 😀 😀 (ahh ile razy tak było 😛 😛 😛 )
Post #7 16 Feb 2006, 07:34
Jak dla mnie to dobrze ze te ograniczenia dzialaja tez sie denerwuje ze nie moge wejsc razem z towazyszami do lepszych instantow, ale wsumie po co mam sie tam pchac z nizszym levelem jak dostane kilkastrzalow i padne, wiadomo ze wojownik na 50 levelu pokonuje elity na 60, ale mag czy kaplan nie ma takiej ochrony i nie zabije sam takiego stwora, wiec tu jest rownosc miedzy graczami, ktorzy samotnie przemierzaja swiat... Blad jest z tym ze mozna wziac zadanie ktore trzeba wykonacw instance a nie da sie wejsc...

Pozdrawiam...
Post #8 16 Feb 2006, 12:39
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #9 18 Feb 2006, 15:27
Kiedy zes my szli do instancu i ktorys z graczy nie mogl wejsc to ja tlumaczylem to im ze duch jaskini nie pozwala tam wejsc bo ty jestes za slaby np, klimat wszedzie sie znajdzie 😊

Peace.
Post #10 18 Feb 2006, 17:07
Warning: mysql_connect(): Access denied for user

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026