|
Post #1
28 Jan 2006, 22:29
Kilka dni temu naszą kompanię, niestety już na zawsze, opóścił nasz przyjaciel Belin. Przeniósł się do lepszego świata zwanego prze niektórych Edenem, Vallhalią, Polami Elizejskimi, Krainą Wiecznych Łowów czy po prostu Globalem. Wszystkie Psy oraz oraz przyjaciele Belina długo będą go opłakiwać pomimo tego, że jasnym jest, iż jest teraz szczęśliwszy.
Żegnaj przyjacielu. Twoja obecność na zawsze wyrayła się w naszej pamięci oraz hostorii Psów. Wyprawimy Ci pogrzeb godny wojownkia jakim byłeś. PSY! Salwa honorowa na cześć Belina! |
|
Belin pies gończy !!
|
Post #2
31 Jan 2006, 14:50
Zaiste przemawiam do was z zaświatów, moj duch zawsze będzie z wami obecny i wspierał was w walce i dalszych losach Psów. Lecz nieopłakujcie mnie tylko WALCZCIE i zarabiajcie. Neobawiajcie się, gdy gdzieś w ciemnym zaułku zobaczycie cień gwieździstego topora, to będzie znak, że jestem z wami. Tu gdzie teraz się znajduje mówią, że ten świat jest lepszy są tu moi bracia, którzy polegli podczas wielu bitew, i mają oni racje jest lepszy …
Wypije za wasze zdrowie!!! W karczmie Dead Dog !!! PS. Wszystko, co po mnie zostało przekazuje na potrzeby naszego bractwa, oprócz Whirwinda. :hyhy: :] :hurra: |
|
Post #3
31 Jan 2006, 19:37
O w morde kopany Belinie! Oby twoje imie było tak samo sławne na tamtym świecie jak w świecie Mrocznych Wrót. A zapomnieć o tobie nie zapomnimy :piwo:
PS. Do dziś nosze twoje naramienniki 😊 |
|
Post #4
27 Feb 2006, 21:01
W dniach ostatnich sforę naszą opuścił kolejny brat nasz. Otchłań wieczności pochłonęła Joruma - dzielnego rekruta Psów Wojny i niezrównanego zwiadowcę...
"Oto widzę ojca mego. Oto widzę matkę moją. Moje soistry i braci. Oto widzę długie szeregi tych, którzy byli przede mną... Oto słyszę ich zew, bym zajął wśród nich swe miejsce..." - krasnoludzka modlitwa poległych |
|
Post #5
03 Mar 2006, 12:39
Panowie! Brat nasz Jorum nie zginął a jeno w niewoli przez plugawe trupy był więziony!
Tedy z radością świętować będzienmy jego powrót na jutrzejszym spotkaniu... Bądź gotów, umilć nam spotkanie opowieścia o losach Twych strasznych w niewoli u zgnilców. Wszyscy chętnie tego wysłuchamy dolewająć oliwy do ognia naszej wściekłości. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |