|
Post #1
29 Jan 2006, 16:00
Paranoja jest to że za elite na 20 lvl zostaje 2 srebra z groszami a za elite na 16 lvl 13 srebra. Da się to jakos poprawić ?? Przydałoby się tez żeby było wiecej xp za elity bo np. zabijam elite na 22 lvl i nie mam nic xp ( ja mam 32 lvl, ale i tak powinienem cos dostać )
|
|
Post #2
29 Jan 2006, 18:21
zgadzam sie co do tego ze wypada malo pieniedzy z lepszych a wiecej ze slabszych "elit"a co do punktow xp no coz mnie tam odpowiada.mam prosta rade dla ciebie zbierz dobra ekipe i idz na elity na wyzszych poziomach to powinno zalatwic problem z doswiadczeniam.
|
|
Post #3
29 Jan 2006, 18:33
Zgodzie sie z przedmówcą. Droop jest troche zawalony przyznaje. Elity mają za silne ciosy np. Elite 28 bije po 100-120 jak nie wiecej :szok: Dla mnie to lekka przesada. Exp jest dobry ale samemu sie na elity nie opłaca chodzic. Wiem ze narzie GM nie maja dostepu do bazy danych ale jak go dostaną to mam nadzieje ze cos z tym zrobią 😉
|
|
Post #4
29 Jan 2006, 20:18
No nie wiem o co wam chodzi. Ja z elity na 36 lvl wyciągnąłem 31 silver a biłe mnie ona po góra 130 dmg.
Przesadzacie. dobra zbroja i ostry miecz w zupełności rozwiązują sytuację. A jak chcesz dużo xp to rób zadania! |
|
Post #5
29 Jan 2006, 20:35
Thorsenie powiedz mi gdzie sa takie elity z takim dropem....osobiscie spotykam sie z 4-5 razy mniejszym dropem :zdegustowany: .
|
|
Post #6
29 Jan 2006, 20:40
W jednej z krypt pod cmentarzem w Raven Hill w Duskwood spotkałem nieumarłego elite na 36 lvl. Pamiętam że jeszcze zwróciłem uwagę na ilość pozostawionych przez niego pieniędzy. 31 srebra 8 miedzi.
|
|
Post #7
30 Jan 2006, 08:31
Tak to prawda bylem wraz z Thorem i zdazyl zobaczyc pieniadze i bylo tak jak mowil bo ja wziolem te 31 s i sie bardzo cieszylem 😊
|
|
Post #8
30 Jan 2006, 13:22
Ty to wziąłeś? Złodziueju! Myślałem, że ja... :rozpacz:
|
|
Post #9
31 Jan 2006, 14:45
Chce cos dodac. Grając z mojim kolegą natknołem sie na pewną elitke 38 lvl w jaskini w Barrens. Po długiej wlace pokonalismy ją. Co sie okazało droop był niezły i na taki liczylismy tylko te 4s mnie nie zadowoliło. Ale reszta super. Kiedy zorganizowalismy nastepna wyprawe juz na drugi kontynent by wykonac misje w gnomegeran (jak zle napisałem to niech ktos mnie poprawi) natknelismy sie na elite która miała tez 38 lvl. Walka była długa i trudna, lecz sie udało ale tym razem juz nie bylismy z tego tak dumnie gdyż wypadło tylko 4s ... i kilka coppersów ... :szok: Dziwne prawda?? Juz znalazłem Elite 13 lvl w Murgolach co zawsze cos droopuje i ma zawsze przy sobie 11 s ... Dobrze ze ten temat został proszony i moze gdy Gemowie dostaną dostep do bazy danych cos z tym zrobią 😉 Jak tak to chwała wam :padam: :padam: :padam:
Jak zrobiłem jakis ort prosze o poprawienie mnie. |
|
Post #10
01 Feb 2006, 11:43
Hmmmmm...sami tu paranoicy. Ja nie wiem może to wasze urojenia tylko? Są one jednym z objawów tej choroby, na którą jasno wskazuje tytuł tematu.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |