📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

punkty talentów
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 29 Jan 2006, 21:27
pytanie(prośba) do MG.

czy byla by mozliwoasc zresetowania talentów, bo coś mam jakis blad bo mam umiejetnosc wyuczone ktore sa dostepne dopiero po nauczeniu sie wczesniejszych a w nich mam po 0 punktow przydzielonych.

nie ukryma ze chcialbym tez inaczej podzielic punkty bo wczesniej wiele rzeczy nie dzialalo wiec nie inwestwoalem w nie
KEt
Post #2 29 Jan 2006, 21:59
tak, w zamysle ma zostac stworzony taki npc mistrz talentow, narazie prosze sie do Gareona z tym zglaszac oczywiscie to kosztuje zeby nie bylo
Post #3 29 Jan 2006, 22:49
o to cieszy :rotfl:

kosztuje?? tzn. mam nadzieje ze ceny rozsądne ustalicie, moja propozycja to symboliczna złotówa(miedziak) 😛
Post #4 29 Jan 2006, 22:56
slyszalem o czyms takim ze za pierwszy res gdzies bylo 1 g za drugi 10 g a za 3 juz 100 g taka plota nie propozycja
ale cena zaporowa jes dobra bo odstrasza takich co to by sonie szykowali talenty na rozne okazje
Post #5 30 Jan 2006, 00:00
Jest taka opcja ale nie wszyscy na raz kazdy czar to szukanie id a najgorsze jest jak ktorys ma kilka roznych szukania jest nawet do godziny 😛 Wiec prosze aby nie bylo jakies mody na res talentow :zdegustowany: :hyhy:
Post #6 30 Jan 2006, 21:43
aha a kiedy i jak sie zglaszać , ewentualnie kiedy i gdzie spotkam npc'a u ktorego mozna usluge taka wykonac?

bede wdzieczny za jakies konkrety bo łokropicnie sie teraz męcze

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026