📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

David - The Begining
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 30 Jan 2006, 21:17
Mężczynza

Wzrost : 10 Orkowych łokci (170cm)

Waga: około 2-uch wielkich beczek piwa (70kg)

Włosy: Ciemne niczym zwęglone drzewo

Oczy: Niebieskie jak morki potok

Karnacja: Jasna

Był zimny wieczór , słonce zanikało już za horyzontem zostawiając za sobą ciemno czerwoną niczym krew aure. Przy małej dróżce prowadzącej ku Mrocznym Wrotom pędziła na wspaniałym rumaku tajemnicza postać. Zauważyła ona jakiegoś męża leżącego na wznak , podjechała bliżej , był to mężczyzna o niebieskich oczach , ciemnych długich włosach które powiewały delikatnie na wietrze zasłaniając jego czerwone policzki, zauważyła na twarzy jak i z boku liczne blizny a także krew wypływajacą z jego boku co dało jej do zrozumienia ze ma do czynienia z wojem , który ciągle podejrzliwym i przenkliwym wzrokiem ja obserwował. Mąż ten był dobrze zbudowany mogący pobić nie lada osiłka lecz najwidoczniej coś lub ktoś musiało sprawić mu nie lada kłopot widząc jego rany. Nieznajoma postać zeszła z konia ściągnęła długi ciemnozielony kaptur. Ku zdziwieniu śmiałka stanęła przed jego oczyma kobieta ,która nic nie mówiąc starała się pomóc opatrzyć ranę. Miała długie włosy niczym ogniste płomienie zaś na głowie błyszczący jasno niebieskim swiatłem diadem. Rycerz starając się nawiązać rozmowę zaczął prawić w szoku co go tutaj spotkało, mówił o ogromnym orku który grasuje w tych ze okolicach potężnie zbudowanym, miotającym ogromnym toporem wykutym niegdyś w kopalniach prastarych krasnoludów na zachód od Mrocznych Wrót gdzieś w krainach Azunitów. Po opatrzeniu woja tajemnicza kobieta wzięła go pół przytomnego, i usadziwszy na konia pojechali ku Mrocznym Wrotom by tam spotkać się z przeznaczeniem... [img][/img][img][/img]
hotshot
Post #2 30 Jan 2006, 21:23
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #3 30 Jan 2006, 21:32
Tak masz racje... ale chce w miare upływu czasu rozwijac moja postac i tworzyc jej historie. W koncu musi trzymac w napieciu 😊
Post #4 30 Jan 2006, 22:30
No ale rzeczywiście, jak na początekzbyt krótkie. Widać, że pisać potrafisz i całkiem sprawnie ci to wychodzi. Tedy zadziw nas, pokaż, że nie chcesz stać się zwykłym szarym graczem w pocie czoła nabijającym lvle, zaglądającym nan forum tylko by sprawdzić stan serwera, a kimś, kto wniesie coś w jego życie 😉 .
Post #5 31 Jan 2006, 07:49
Całkiem w porządku napisane, chociaż o wiele za krótkie żeby poznać Twoją postać.
Zmień imię na jakieś odpowiednie.
Chciałbym Cię uświadomić również, że łokieć ludzki ma dłudość ok 60 cm. U Ciebie orkowy ma 17!
Post #6 31 Jan 2006, 08:36
Zdaje mi się że ta historia jest z pewnej książki.Ale po za tym Dobre...opowiadanie!
Post #7 02 Feb 2006, 17:06
troche krociotkie opowiadanie ale i tak nie jest zle zycze powodzenia 😮k:
Post #8 02 Feb 2006, 18:46
eee... jesli to jest z jakiejs ksiazki... to to nie moze byc bestseler...

PS: Orki jednak grasują

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026