|
Post #1
20 Aug 2005, 22:12
Tak się zaczyna moja przygoda z komputerem każdego dnia:
Siadam przed komputer pełen nadziei i sił, aby zrobić coś np. napisać program do naprawy save'ów albo porobić coś przy forum... ogólnie każdego dnia pomysłów mam dużo. Biorę łyk kawy... Klikam ikonę GG... uruchamia się GG. w głośnikach słyszę jak przychodzą wiadomości... robię się dostępny, gdyż zawsze jak uruchamiam GG jestem niewidoczny... zaczynam czytać wiadomości... 1. Wiadomość |
|
Post #2
23 Aug 2005, 17:14
ojejq to wielki buziak dla Ciebie :*
|
|
Post #3
23 Aug 2005, 18:06
Hehe to ja mam cos innego... wchodze na postac klepie potworka... 1 whipster tesc: siemka pomoz nabic lvl !!!!! odpisuje ze nie bo juz komus pomagam... wiec pisze to daj mi kase !!!! odpiisuje ze nie dam bo mam malo.... 2 whipster chodzi o to samo najpierw lvl potem kasa... 4 whipster tresc : siema !!!! czy jest jakis gm w grze ?? takich z 3-5 osob jest .... 10 whipster tresci: siema gdzie jest (..) jak dojsc (..) odpisuje dopuki jeszcze mam cierpliwosc Wiec zycie gracza tez nie jest latwe... wiem ze ipkiss i gm-maja ciezej... ale niektore pytania poprostu sa tak idiotyczne...
|
|
Post #4
23 Aug 2005, 18:45
eh i przez takich ludzi czlowiek nie moze sie dowiedziec wartosciowych rzeczy, bo taki biedny GM gdy widzi next whipera ucieka 😢 eh
i tak jestescie wielcy :* |
|
Post #5
24 Aug 2005, 12:50
Poranek:
Wstanie godz 10.30, spzatam w pokoju i ide sie wykompac. Wtedy włanczam kompa pełen ndzieji że coś sie nie zepsuło 😊 Lecz szlak mnie trafia jak otwieram MSN i widziesz okienko ,, Masz 60 nowych e-maili " oszołominony ide po coś zimnego do picia, Zaczynam odpisywać 1/60: pytanie:Czemu mam DC from serwer?! opd plz!!!! odp:Serwera jest pełny... wiadomość 20/60 pytanie:Cześć, wiesz gdzie znajde (to tamto i owamto) odp:A skąd ja mam to wiedzieć?! widomość: 50/60 pytanie:Siemka! Kiedy beńdzie otwarta rejestracja? odp plz! odp:Bendzie czas bendzie rada. wiadomość: 60/60 pytanie:Niewiesz czemu ludzie ne chca pomagac z levelkiem?! odp:Maja wlasne sprawy na glowie a nie bicie wam leveli! Po wysłaniu wszystkich e-maili, wyłanczam wszystko zostawiając tylko mIRCA otwieraja okienko zamykam sie w sobie i gram w Sofa lub ET... Po killku godzinach wyłanczam gry robie sie dostępny i ukratniem kombinuje jaki skryp wybrać... Wieczur: Tu sprawa toczy sie nieco bardziej drastycznie... Wchodze na WoWa z nadzieja ze czeka mnie mile i serdeczne powitanie lecz żeczywistość jest inna.. po jakiś 5s zaczynaja sie pytania takie jak: ,, Siema podbijesz lvl? " odp Jestem GMem ,, Moja postać sie zablokowała możesz mi jakoś pomuc? " odp Jasjne wejdz ta postacia na WoWa (po chwili) ,, Ale on jest wylogowana " odp ale wejdz na WoWa! (po 3s) ,, ,, Ale bende miał 132 !! nie jesteś GMem prawda?! " odp Słuchaj człowieku jak chcesz żeby twoja postać dzialala rob co ci kaze! (po 15s) ,, No dobra " Wczesie tego całego pisania mam razem z tatą prosza a raczej mówią abym poszedł spac... A ja uparcie siedze przed kompem. Jest godz 0:12 powoli kończa sie pytania.. 0:30 gasze pośpiesznie kompa i pocichutku na paluszkach wsówam sie pod kołderke i zaczynam... hrapać! No ale cuz to nic w porówniu do tego co robicie IPKISSowi no to tyle pozdrawiam!! PS: sry za błędy! |
|
Post #6
24 Aug 2005, 13:03
oj biedule z was naprawde 😢
|
|
Post #7
24 Aug 2005, 13:40
QUOTE ,, Moja postać sie zablokowała możesz mi jakoś pomuc? \" odp Jasne wejdz ta postacia na WoWa (po chwili) ,, Ale on jest wylogowana \" odp ale wejdz na WoWa! (po 3s) ,, ,, Ale bende miał 132 !! nie jesteś GMem prawda?! \" odp Słuchaj człowieku jak chcesz żeby twoja postać dzialala rob co ci kaze! (po 15s) ,, No dobra " No wlasnie nie wszyscy rozumieją, że ich postac po tym bledzie jest jeszcze 6 minut w grze i mozna z nia robic ... co się chce [Bez skojarzeń] |
|
Post #8
24 Aug 2005, 20:06
Wspolczuje ci stary ale na moje pytanie moglbys odpowiedziec bo nie jest to pytanie ani o blad ani o rzadna rzecz ktora napisales .... :wink:
|
|
Post #9
25 Aug 2005, 09:38
hehhe... biedaku.... AVE IPKISS
|
|
Post #10
26 Aug 2005, 07:07
Ja mam podobnie:
Wstaje rano o godz. 9:00 Podchodze do komputera, włączam GG i... Słyszę dłuuugi ciągle powtarzający się dźwięk nowej wiadomości. Jedząc śniadanie klikam: - gdybyś miał chwilkę to daj znać - no - możesz mnie teleportować z stanglethorn vale? - masz tam blad? - tak 132 - ok następna: - siemka, jesteś? - tak... - o jak dobrze|pomożesz moim kumplom|blagam|bo grac nie mozemy|wymienia 3 graczy... - ok kolejna: - siema wiesz kiedy serv bedzie dzialal moze? - jak admin wroci - a kiedy wróci? - jak bym wiedział, napisał bym w pierwszej odpowiedzi... no i najlepsza: - Siemanko - Witam...|o co chodzi? - Nie o nic|Wiesz co? - nie wiem... - jestes GM-mem na Mrocznych Wrotach|no nie? - prawda - a bys mi zalatwil tesh GM-a jakos?? umiem naprawiać itemki - no ja nie moge załatwić Ci GM, idz do IPKISSA - ale ipkiss mnie nie chce - to co ja moge zrobić... ehh [zamknalem okno i nie odpowiadalem dalej] I wiele innych. To było kilka "najciekawszych" wiadomości. Śniadania już nie ma, niedlugo obiad... Dzisiaj moje archiwum jest tak pełne, że gdy je uruchamiam to w "Spoza listy" mam wiecej niz 80 osob... Teraz nawet nie moge zrobić się dostępny dla prywatnych znajomości, bo od razu rzucają się na mnie gracze. 😉 Pozdrowanie dla IPKISSA i reszty GMow. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |