📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ridalgo-Mag
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 04 Feb 2006, 16:28
Urodzilem się w mieście o nazwie Ostlo.Od małego zawsze chcialem zostać magiem.Tak sie stało w wieku 23 lat gdy mój podopieczny Rocus wysłał mnie do świątyni abym został magiem.Nie mam rodziców poniewarz umarli niedlugo po moich narodzinach,nie wiem terz jak umarli i nikt nie chce mi o nich mówić.Niedługo wyrusze w podróż w nieznane kraje.Ale puki co to Rocus chce abym nauczył się magi abym mógł sam chronić się przed potworami.Narrazie jeszcze dużo nie umie ale Rocus powiedziałmi ze dobrze mi idzie.Mówił mi że przed wyprawom opowie mi o moich rodzicach nie moge się już doczekać.Jedyne co powiedział mi Rocus o moich rodzicach to to że byli wielkimi wojownikami, moja matka nazywała się Lidia a ojciec Menfis.Powiedziałmi że wyrusze w wieku 25 lat, a to już niedługo więc biore sie do pracy.
Post #2 05 Feb 2006, 17:34
Historia bez sensu, masę błędów.
Post #3 07 Feb 2006, 17:18
Krótkie napisz wiencej
😊 😊
Post #4 07 Feb 2006, 20:11
Histioria do bani wezscie sie do roboty i napiszcie porzadna historie aby GM mogli ja przeczytac a nie zeby ich oczy bolaly od czytania taka osoba niech sobie pomarzy o koncie historia do bani i tyle buuuu 😠
Post #5 14 Feb 2006, 21:59
Zgadzam się z przedmócami z 100% !!!! DO BANI
Eil
Post #6 15 Feb 2006, 16:14
nom zeczywiscie. musisz sie bardziej postarac. popracuj przede wszystkim nad jezykiem. buduj sensowniejsze zdania. po prostu przyloz sie bardziej. najlepiej zacznij od klasy rasy wzrostu itp. poczytaj inne opisy (szczegolnie wyroznione) to moze sie czegos nauczysz
Post #7 15 Feb 2006, 16:27
A ja proponuje zebys na sam pierw dorosl, jak juz skonczysz te 14 lat to mozesz sie starac o konto 😛

PS. Eil ale ten avatar tosmy wspanialy wybrali 😛
Post #8 16 Feb 2006, 22:35
Warning: mysql_connect(): Access denied for user

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026