|
Post #1
04 Feb 2006, 18:00
Miedzy GOLDSHIRE a NORTHSHIRE jest farma i kurczak ktory zleca ci misje CLUCK abys mu przyniosl magiczne ziarno kurczak z westfall ale gdy sie mu je przyniesie to on nie ma pytajnika nad glowa nie mozna mu dac ziarna zrobcie cos z tymi bugami czemu nic z nimi nie robicie dolaczam sie do prosby kolegi z tematu ponizej
|
|
Post #2
04 Feb 2006, 18:50
W tym zadaniu masz tylko kupic jedzenie od farmer an pierwszym ranczu w westfall nic wiecej 😊 Przynajminiej ja tak mialem 😊
|
|
Post #3
04 Feb 2006, 18:54
Kiedy kupisz ziarno to:
1) musisz pogadac z farmerem od ktorego kupiles ziarno aby dal ci on jajko do przywolywania kurzczaka albo 2)po kupnie ziarna masz juz w ekwipunku jajko do przywolywania kury... |
|
Post #4
05 Feb 2006, 08:51
Hmm ja kiedyś ten quest robilem bodajże na patchu 1.7 i ja wziolem go od kury na wchod od goldshire i musialem kupic ziarno i odniesc pierszej lepszej kurze.
Aha jak ktoś chce mam takie jajko na zbyciu |
|
Post #5
05 Feb 2006, 09:02
jako ze nie jest to blizzard quest jest debilnie prosty
1) bierzesz zadanie od kury 2) idziesz do farmera w westfall kupujesz ziarno 3) idziesz do kury i oddajesz zadanie proste? myk polega na tym ze najbierw wez quest a pozniej kupuj zarcie |
|
Post #6
05 Feb 2006, 11:03
To prawda niewiadomo czemui przedtem nie chcial mi sie pojawic na kurami znak zapytania teraz wszystko chodzi sorki ze tak was zamotalem:P
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |