|
Kuba_PL
|
Post #1
06 Feb 2006, 17:37
Imie:Ystriela
Rasa:Nocny Elf Klasa:Druid Waga:50Kg Włosy:Długie Białe Oczy:Ciemno-niebieskie Wiek:Nieznany zapomniała wszystko Wzrost:180cm Karnacja:Fielotowa "Ystriela i Gniew Balnazzera" Była na świecie elficzka miala na imie Ystriela była druidką żyła w rodzinie bohaterów świata.Przez wiele lat była w Teldrassil żeby uwolinić swego brata, ale jej się nie udało został zabity przez zdrajce Ystriela chciała się zemścić szukała mordercy spytała Tyrande. -Jak sie nazywa zdrajca.Powiedziała do Tyrande. - Gallean.Odpowiedziała do Ystriely. Widział go kiedyś, to on zamordował całą jej rodzine.Pytała wiele elfów, a wkonicu go spotkała był w Stromwindzie goniła go straż -Dlaczego go gonicie.Odpowiedziała ze ciekawości do strażnika. -On zamorodowal wiele ludzi,krasnoludów,gnomów służy Sylvans.Odpowiedział ze zmęczenia do Ystriely. I poszła z strażą szukać i zgubili jego ślad Ystriela poszła dalej była Wetlands zabiła wiele bestii widziała wiele zabitych krasnoludów i nieumarłych była tu krwawa bitwa i spotkała rannego krasnoluda. -Co tu się stało.Powiedziała do krasnoluda. -Nieumarli nieumarli był elf poszed z resztaki nieumarłymi po przegranej z nami poszli do Lordaeronu on ma artefakt amulet ze srebra on zły on zawładną duszą elfa amulet muwi szeptem do mózgu i muwi zabić wrogów i usłyszałem że następna zabita ma być elficzka.Rzekł umierający krasnolud do Ystriely. I umarł, a ona skapła sie że, to ona będzie następna atakowana i spotkała nieumarłego łotrzyka i przemuwił ludzkim głosem. -Ludzie zdradzili mnie!A ty jesteś tą co przeszkodzi więc musze cie zabić za twą elficką gębą kryje sie złoto każdy co ma list gończy, to każdy cie szuka hahahaha.Głosno powiedział do Ystriely. Zaczoła się walka ona szybko go zabiła bo on niebył dośwadczony łotrzyk.Pomyślała jeśli oni mają list, to skierują się przeciwko jej.Wypad list z kieszeni nieumarłego i zobaczyła tą samą twarz ten list jest magiczny są słowa zaklęcia brzmią GARSINON FATAG SHATANG FATANG ARCHIMOND, to zaklęcie samego Archimonda. -To zaklęcie wyssysa każdego myśli i tworzy nowe jeśli mnie zabiją zaklęcie prysinie, ale cały świat zostanie zakarzony przez demony.Niemoge dospuścić cała moja rodziona została bohateriami więc ja tą tradycje musze spełnić musze zabić zdrajce i zniszczyć amulet on jest prawdziwym wrogiem świata jak go nie zniyszcze to wszystkie rasy zginą.Inteligentnie powiedziała. Poleciała na gryfonie do Lordaeron chciała poszpiegować nieumarłych i zobaczyła posłanica Sylvans i on powiedział do przywódcy miasteczka nieumarłych. -Amulet przeczuwa że tu jest ta druidka rozmieści wszędzie straże w tych okolicach.Powiedział z śmieche do do dowódcy. -Podsłuchałem że, to głos Upiornego Władcy Balnazzera Sylvans obawia się że musi odpłacić za swe czyny musi zabić cały okrąg Bohaterów świata została nam druidka wtedy Balnazzar znów wyjdziena te ziemie i poprowadzi nas do zwycięstwa, ale nigdy niemoże zostać zabity jego posłaniec i zniszczony amulet i odszed.Ponownie powiedział ze zdenerwowania do dowódcy. Dowódca zobaczył Ystriele i wezwał wojowników i została otoczona musiała walczyć, ale z ponurej ziemi rozbłysło światło prosto do Ystriely i rozeszło się po całego miasteczka wszyscy zostali zabici więc ruszyła do Trisfal Glades zabijając bestie i nieumarłych doszła do ruin Lorderonu i zabiła pare plugastw i była w środku serca nieumarłych niewidziała co robić ale strażnicy ją złapali i wrzucili do klatki i rozmawiała z więziniami. I dowiedziała się że nieumarli zostali opętani przez Balnazzera o także wszyscy.Jeśli wyjdzie na powierzchnie demony będą władali tym światem. Przybyła po paru godzinach Sylvans ze zdrajcą i powiedziała. -Nadszet czas żeby Banazzar znów wyszed z krypty.Powiedziała ze upiornym śmiechem do Ystriely. -Ja cie znam, to ty jesteś ostatnią członkiem rodziny kręgu Bohaterów świata.Powiedział zdradziecko do Ystriely. -Tak ty zdrajco zabiłeś wszystkich z mojej rodziny zemszcze się roumiesz.Opowiedziała ze wściekłością do zdrajcy. Widziała amulet miała taki sam, ale ze złota i zdrajca. -Tak! To jest, to co szukamy Sylvans tak amulet ze złota, to jest odpowiednik.Powiedział z radości do Sylvans. Ystriela użyła mocy amuletu żeby zniszczyć klatke i uciec. Była na górze i rozmysłała plan i wymysliła żeby odnaleś zwój żeby podszyć się pod kogoś zwój był w krypcie wiedziała gdzie on jest. Weszła, ale przeszkoda była. Było wiele demonów i książe demonów jego niedało się pokonać użyła amuletu zniszczyła wszystkich zabrała zwój i zabiła nieumarłą i podszyła się i poszła do Undercity nikt nie atakował ją była w posiadłości Sylvans i powiedziała -Zabiłam druidke.Stanowczym głosem do Sylvans. -Tak! Masz amulet.Przemuwiła upiornym głosem do Ystriely. -Myślałam że tylko ją zabić.Odpowiedziała ze uśmiechem w ustach. Poszyła znią i zdrajcą odwróciła uwage Sylvans rzuciła sie na zdrajce i wpadali do przepaści i ujawniła się. Rozpoczeła się walka krwawa walka walczyli kilka godzin Ysrieli się skończyła mana i niemiała szans bo zdrajca był wojownikiem była bardzo ranna także on broniła się tak długo ryk gniewu Balnazzara pojawiły się duchy przodków ich upadli na ziemie i znów wielki ryk samego Balnazzara i rosszarpał zdrajce i znikł.Waliła się krypta Ystriela wzieła amulet uciekła do komnaty która sie nie waliła zniszczyła amulet odpowiednik jej też został zniszczony amulet ze złota i wyszła z komnaty tak jagby nic się niestało wzioła wniosek że gniew zawalał krypte wyszła i uciekła do Teldrissal.Poszła do Tyrande. I Tyrande powiedziała. -Zabiłaś zdrajce uratowałaś świat oznajme że jesteś bohaterką świata Horda myśli tak samo.Ze bardzo radosnym głosem do Ystriely. Ystriela poszła do swego domu, ale dom został zniszczony i wileki kawałek z ruin domu spad na jej głowe i upadła na ziemie, ale strażniczki odrazu podnisły Ystriele żyła, ale straciła swe moce i usneła na wiele lat i wszyscy zapomnieli o jej bohaterskich czynach obudziła sie jak nowonarodzona i zaczyna od początku. |
|
Post #2
06 Feb 2006, 21:55
Wedlog mnie niezle upisal sie hlopak 🙄 .
|
|
Post #3
07 Feb 2006, 14:13
Fajny opis mi sie spodobal moze sa tam gdzies bledy stylistyczne lub troche innych ale mi sie podoba 😉
|
|
Post #4
07 Feb 2006, 17:10
Czemu ostatnio komentuja tylko osoby, które mają konta od raptem 2-3 dni ? Przypadek ?
Weterani - ruszcie tyłki 😉 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |