|
Post #1
06 Feb 2006, 17:40
Piszcie tu błędy jakie zauważyliście na forum. Ja zacznę:
- Brak postów w wyróżnionych - Nie można wejść na IRC - źle dobrane kolory w niektórych napisach (nic nie widać) - BRAK OFFTOPICu - popsute kodowanie znaków - brzydkie kolorki podczas logowania - I jeszcze jeden blad, o ktorym nie chcialbym glosno mowic, a powiedizalem Tomowi... jakby co to pisac do mnie:) |
|
Post #2
06 Feb 2006, 17:44
- Wszystkie posty są! (tylko ukryte)
- Wszystkiego naraz zrobić nie mogę 😊 - Nad kolorystyką będziemy cały czas pracować tak, jak mówiłem; nie wszystko na raz. - Off topic też będzie 😊 - Kodowanie znaków było popsute tylko przez 30 sekund po uruchomieniu forum 😊 ja nie wiem jak to tak szybko wypatrzyłeś - Brzydkie kolorki to nie błąd 😊 - Pisz o wszystkich błędach, bo czas to pieniądz. |
|
Post #3
06 Feb 2006, 18:20
teraz to juz nie wiem co powiedziec....
|
|
hotshot ktoremu sie nie chce log
|
Post #4
06 Feb 2006, 18:38
ja powiem tylko tyle:
-malo czytelne -juz poprzednio byly zle podzielone tematy na kategorie a teraz to masakra -kodowanie znakow ktore ja tez zauwazylem juz naprawione -brak uprawnien dla forow gildiowych -brak restrykcji do forum mg -tlumaczenie -i pewnie jeszcze pare rzeczy by sie znalazlo P.S. skoro IPKISS nie chce pogadac na IRCu to zapytam tutaj. jesli nie macie czasu zeby to robic wszystko i tym nadzorowac, albo jesli macie czas ale wam sie nie chce albo jeszcze jakis inny powod o ktorym ja nie wiem, to czy nie mozecie sobie kogos zwerbowac do zajmowania sie tym? dlaczego np moze byc mg tylko od zakladania kont? to moze tez niech bedzie jakis admin forum. |
|
Post #5
06 Feb 2006, 19:03
Ps2: Co wlasciwie sie dzieje teraz z tym forum?? |
|
Post #6
06 Feb 2006, 19:58
QUOTE(hotshot ktoremu sie nie chce log @ Feb 6 2006, 07:38 PM) ja powiem tylko tyle: - mało czytelne - już poprzednio były źle podzielone tematy na kategorie a teraz to masakra - kodowanie znaków które ja też zauważyłem już naprawione - brak uprawnień dla forów gildyjnych - brak restrykcji do forum mg - tłumaczenie - i pewnie jeszcze parę rzeczy by się znalazło P.S. skoro IPKISS nie chce pogadać na IRCu to zapytam tutaj. Jeśli nie macie czasu żeby to robić wszystko i tym nadzorować, albo jeśli macie czas ale wam się nie chce albo jeszcze jakiś inny powód o którym ja nie wiem, to czy nie możecie sobie kogoś zwerbować do zajmowania się tym? Dlaczego np może być mg tylko od zakładania kont? To może też niech będzie jakiś admin forum. [right][snapback]9248[/snapback][/right] Kto napisał że nie mamy na to czasu ? bo ja napisałem że nie mogę zrobić wszystkiego na raz. Nie ma potrzeby nikogo werbować, to że coś nie działa jest spowodowane tym że po prostu poprawiam teraz coś innego zrobię jedno wezmę się za następne. Nigdzie też nie ma napisane że wszystko musi być ładnie cacy... |
|
Post #7
07 Feb 2006, 14:13
QUOTE(IPKISS @ Feb 6 2006, 08:58 PM) Kto napisal ze nie mamy na to czasu ? bo ja napisalem ze nie moge zrobic wszystkiego na raz. Nie ma potrzeby nikogo werbowac, to ze cos nie dziala jest spowodowane tym ze poprostu poprawiam teraz cos innego zrobie jedno wezme sie za nastepne. Nigdzie tez nie ma napisane ze wszystko musi byc ładnie cacy... [right][snapback]9251[/snapback][/right] mogles to napisac wprost... nie tutaj... |
|
Post #8
07 Feb 2006, 15:50
Uprawninenia sa wszedzie ok
Dzial mg zabezpieczony -tlumaczenie ? Gdzie poprawimy tematy beda poukladane |
|
Post #9
07 Feb 2006, 16:42
QUOTE(Tarzanus @ Feb 7 2006, 03:13 PM) mogłeś to napisać wprost... nie tutaj... [right][snapback]9323[/snapback][/right] Ale co? I po co? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |