|
Post #1
06 Feb 2006, 21:06
Najpierw przedstawie sytułacje;
calkiem niedawno wchodze na socjal'a i przegladam kto w tej chwili gra.Moja uwage przykuła osoba Tomo która miala poziom 61.No to sobie mysle"niemozliwe,musialo mi sie przywidziec"ale w tej samej chwili ktos inny tez zwraca na to uwage.Ale jak przecierz to serwer RPG a nie FUNSERWER,a zabawa w boga do niewiadomo jakiego poziomu to jest chyba cecha FUNSERWERA!!Ja myslalem ze na 60 poziomie sie skonczy"levelowanie"i zacznie sie dobra wyrownana gra,fajne eventy itd. Najgorsze jest to ze roznica poziomowa jest bardzo wazna w zadawaniu obrazen wiec turnieje oraz obrona bądz wypady do miast przeciwnej strony konfliktu nie maja sensu. Mam jeszcze pytanie do GM'ów "JAKI JEST SENS ZWIEKSZANIA BĄDZ CAŁKOWITEGO USUNIĘCIA OGRANICZNIKA POZIOMOWEGO"? Prosze o wypowiedzi innych graczy i GM'ów w tej sprawie. |
|
Post #2
06 Feb 2006, 21:16
szczerze... mialem juz napisac wczesniej... dawno stracilem juz zludzenia ze to jest serwer RPG mimo iz od dluzszego czasu bardzo staram się tą atmosferę utryzmywać...
ale wystarczy sporjzec na to z boku... 1. klimat... nie wiem ile razy juz zostalem upomniany o neidotrzymywanie klimatu mimo ze bardzo sie staram... natomiast sa gracze ktorzy maja to centralnie w... 😉 ale oni oczywiscie sa nietykalni... czemu? chyba kazdy kto gra tutaj dluzej niz pare dni sie domysla 2. expienie... podobno zabronione HAHAHAHAHA 😂 wystarczy spojrzec na ranking honoru zeby zobaczyc kto SZTUCZNIE zdobywa doswiadczenie... ale oczywiscie najciemniej pod latarnią prawda? ale dzis to juz szczyt... czemu ma służyc brak limitu? myslalem ze jak juz wszyscy dobiją do 60 lvl to skupia sie na wspolnych wyparawach i ciekawych wydarzeniach, eventach i odgrywaniu roznych historii... podobno o to wlasnie chodzi na tym serwerze... ale czy na pewno? Mam swoja teorie odnosnie tego czemu limitu nie ma... w ktorej utwierdza mnie kilka ostatnich wydarzeń na serwerze... ale to moze pozniej... |
|
Post #3
06 Feb 2006, 21:33
Hmmm...
No mnie tez to rozczarowalo, caly czas myslalem ze limit 60 level... przed resetem za starych czasow gracze zapewne pamietaja ile bylo flustracji z kochanymi szamanami co mieli 100 level... reset mial wnosic to ze bedzie limit 60 i koniec, jednak zostalo to juz chyba zapomniane... trudno... Chcemy miec fajne turnieje pvp bo to chyba najwieksza zabawa, lae nie tutaj skoro karza mi sie pojedynkowac z kims kto wiecej expi niz ja bo ma na to czas... sproboje to wyjasnic z mojej perspektywy, mam nadzieje ze to zrozumiecie... przykladowo zaczolem grac widze ze gracze maja juz levele 40-60, jednak wiem ze 60 level to max i kiedys do niego dojde i bede mial szanse zmierzyc sie z tymi graczami wiec nie pedze za levelami jak szalony jednak gdy widze ze ktos ma ponad 60 i ma coraz wiecej ja tez chce mu kiedys dorownac by miec z nim jakies szanse gdy mnie napadnie lub ja bede chcial go zaatakowac... nie wspominajac o PvP bo to bez sensu zawsze wygra ten kto ma najwiekszy level gdyby karzdy na pvp mial 60 level wtedy szanse byly by rowne... prowadzilem kilka turnieji, robilem cos w stylu przejmowania flag jednak bywalo to bez sensu bo wtedy alliance mialo stosunkowo wyzsze levele niz chorda... Ket powinna pamietac jak bylo, teraz poziomy wmiare sie rownaja przynajmniej zaczely, ale limitu nie ma i alliance dalej bedzie pedzic za levelami jak szalone bo o to tylko chyba chodzi... moze byc i ta latarnia... PvP ma sens gdy szanse sa chociaz troche wyrownane... Podsumowujac swoja wypowiedz chce tylko wyrazic rozpacz tym ze nie ma limitu albo jest on zawyzony po jasna ciasna... jeszcze wiele mysli mi sie nasowa ale chyba juz wyrazilem wszystko co chcialem... Pozdrawiam... |
|
Post #4
06 Feb 2006, 21:46
A nie przyszło wam do głowy, że w przeciągu kilku miesięcy baza była wgrywana tyle razy, że mógł zakręcić się taki błąd? Plik z ustawieniem ograniczenia lvl sam osobiscie wgrywałem może 20 razy, nie zawsze sprawdzając czy max lvl to 60 więcej.
Nie ma tutaj żadnych podtekstów ani nic, lvl Toma zostanie zmniejszony do 60 i ograniczenie też zaraz zacznie funkcjonować. I przestańcie sobie wkręcać chore akcje. |
|
Post #5
06 Feb 2006, 22:29
Juz jest po sprawie 😀
|
|
Post #6
07 Feb 2006, 11:49
Skorpion Skorpion Skorpion
Fel Fel Fel a moze pan GM Fel 14lv w pare dni? to nie expienie? hmm a ta skrzynka? co co to bylo ale dobra nie o to mi chodzi nie mam w zwyczaju wypominanie ograniczenie lv od polowy listopada bylo bodajze do 86lv czy 89 hmm nie pamietam i tak razem z Tempem ustalilismy, tak zostalo,mialo to dac mozliwosc rozwoju calego drzewka talentow ( jak wiemy polowa nie dziala wiec te troche komfortu sie przyda ) wiec o co bluzgi? wystarczylo grzecznie spytac, a tobie Fel mowilam o tym pare razy ale sorka jakos nie zapamietales , panie GM Fel ten ma 55 a tamten 60lv posluchajcie sami siebie? kazdy mowi o klimacie a kazdy robi jedno, expi i kampi na skrzynkach ( ach ta ekipa w duskwood i w instantach az milo czasami popatrzec ), jeden mowi na drugiego robiac to samo ( ile macie lat ? 5-6 ? bo tak gadaj takie dzieci ) akurat postac Tomo istnieje od cho cho i jeszcze dluzej , w czasie gdy reszta nie raz zmieniala je co nie? wiec czemu sie dzwic ze osiagnal wczesniej to do czego reszta tak czy siak dazy? nooo teraz gadam jak expiara nie? eh kazdy gada bo ten bo tamten a ten jest taki ten taki, chcecie byc uwazani za doroslych PATRZCIE NA SIEBIE od tego zawsze trzeba zaczac |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |