📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pakt braterstwa Gildii Ostatni Krzyżowcy i Psów Wojny
« Wróć do forum  •  11 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 07 Feb 2006, 14:13
Dokument ten krwią własną podpisali i po gób się zaprzysięgli pomocą zbrojną oraz handlową wymianą wspomagać Dzieci Wojny w ich działaniach. Niżej wymienieni ramię w ramię stawać przy Psach będą w walce każdej w zamian za co równoważną pomoc od Psów otrzymawszy cieszyć się będą pokojem i dobrobytem.
Nieniejszym każdy Pies ma prawo i obowiązek wspomagać zbrojnie i towarem towarzyszy swych w pierwszej kolejności.
Pakt braterstwa w pieskiej niedoli podpisali z nami:

Gildia Ostatni Krzyżowcy.
Gildia Górska Straż.
Pan Mortido - paladyn.
... i mam nadzieje, że nie pomylę się jeśli maga Loraka również tu wpiszę.
Post #2 15 Feb 2006, 21:34
Uważam, że stosownym będzie podpisać się pod paktem.

Tak, gildia Górską Strażą zwana, choć niewielka, aczkolwiek bitna, zobowiązuje się stać ramię w ramię z Psami Wojny aż do tak zwanej "usranej śmierci"! Nie opuścim naszego "psiego" kamrata nigdy, choćby wiele złego się działo, niezależnie czy będą to błachostki, czy też kolejna fala Płomiennego Legionu.

Obiema łapami podpisuje się

Yagarn
Przywódca gildii "Górska Straż"
Post #3 16 Feb 2006, 10:52
Do Kapitana Thorstena Slow kilka...........

JA palladyn Mortido podpisalem krwia wlasna ...............przysiege........iz jesli Psy beda w potrzebie.......stane niezwlocznie u ich boku..........

Zakon z ktorego sie wywodze........zmiazdzy nieprzyjaciol waszych........

Bowiem kto godzi w PSy..........godzi w zakon .............kto godzi w zakon.......we mnie........a kto we mnie......temu smierc milsza......

Doszly mnie tez sluchy.........ze Gorska Straz......na rownych prawach......z wami stac bedzie.......
TEdy powiadam........Sa tam ludzie ktorzy nie godni tego przymierza.......(Klimat maja za nic !!!)
.....mam z niektorymi wlasne porachunki........
.....Tedy nie dziw sie mosci Thorstenie kiedy o poranku zawisnie ten i ow.........
.....a gory ktorych bronia splyna krwia.......

......jezyk ktory bluzni przeciw zakonowi bedzie odjety.............

Tak jak zawsze stac bede przy psach.........tak nigdy obok zniewagi nie przejde obojetnie........
Czekam waszej odpowiedzi.............bracia najmilsi...........

Z calym szacunkiem
MORTIDO

Post #4 16 Feb 2006, 13:47
Ja natomiast bracie czekam, aż powiesz któż konkretnie Ci zawinił- bo całe zajście w Kopalniach śmierci pamietam i nie uważam bym był to ja.... Jeśli któryś z członków mej gildii obraził Cię- powiedz tylko, ja podejmę odpowiednie działania względem osobnika.
Post #5 16 Feb 2006, 14:49
Sa tam ludzie ktorzy nie godni tego przymierza.......(Klimat maja za nic !!!)

To jest temat do działu SKARGI, ewentualnie możesz pomówić z kim uważasz, jeśli mówisz prawdę, to możesz być PEWIEN, że osobnika czekają spore nieprzyjemności, lecz nie paplaj, jeśli nie możesz udowodnić KTO i JAK zawinił. Nie pisz o tym tutaj, bo jak już mówiłem to nie jest miejsce na takie rzeczy.

.....mam z niektorymi wlasne porachunki........
.....Tedy nie dziw sie mosci Thorstenie kiedy o poranku zawisnie ten i ow.........
.....a gory ktorych bronia splyna krwia.......

Ja ciebie też nie kocham.

Raghnar, Pierwszy Oficer Gorskiej Strazy, zwany "Uajzacosięzowie"
Post #6 16 Feb 2006, 18:08
A ja ciebie miluje..........jak kazde stworzenie.tej ziemi......Raghnarze........
Nigdy nie bylem przeciwnikiem......Gorskiej Strazy......
Tylko osobnikow (jak to powiedzialem nielicznych ) ktozy klimatu nie trzymaja........
A chcesz bym wydal.........tych ktorzy zawinili.............
Sumienie mi nie pozwala........nie chce miec krwii nikogo na rekach........
Jeslis taki zadny.....to sam miej baczenie......aby gilidia wasza nie plamila sie takowymi wystepkami...........

Yagarn przyjacielu.........tys najprzedniejszy krasnal ze wszystkich co w swiecie MW siedza.........jak bym smial wystepowac przeciw tobie..........jak powiedzialem tys brat moj najmilszy.........ktoremu zawsze pomoge w zlych czasach.........

Raghanr mniemam iz nie gorszy od ciebie.........hehe 😊

Proponuje wszystkie niesnaski zalac kuflem grzanego piwa w Goldshire........
By nienawisc nie rosla w sercach...........

Ale jak slonce na ziemi .....nie wyjawie winnych......(mam fotki) niez samo to stwierdzenie bedzie przestroga..........

PS. a jesli chodzi o klimat < ze to w dziale skargi> uwazam iz trzeba bylo zaznaczyc.......bo PSY Wojny i ich towarzysze zawsze stali w pierwszej lini ......slusznej sprawy.......jaka jest walka o KLIMAT!!

Z calym SZAcunkiem
MORTIDO
Post #7 16 Feb 2006, 18:23
No, teraz mówisz do rzeczy, szkoda tylko, że decydujesz się na mówienie źle o członkach naszej gildii (bądź JAKIMŚ członku, lecz jeśli nie przedstawiłeś o którego dokładnie ci chodzi, nie wiem jak mam to odebrac). Nie wywołuj niesnasek, ty który chcesz je zażegnywać.
A do kufelka zawszem chętny. Myślę, zę to koniec kwesti (chyba, że Yag sie dopowie)
Post #8 16 Feb 2006, 20:14
A dopowiem się, żeby nie było że sprawe zostawiłem do wystygnięcia. Mortido proszę o prywatną wiadomość z załączonym zdjęciem- delikwent poniesie karę.
Post #9 16 Feb 2006, 21:48
Dobrze ciesze sie bardzo z ejuz wszystko wyjansiliscie tylko nie uzywajcie forum Psow do gadnai o takich rzeczach, bo jak widzieice my nawet na forum trzymamy klimat, wiec pogadjacie sobie na gg albo gdzies indziej...
Post #10 16 Feb 2006, 22:37
Masz krawniak racje, co nam tu beda sie petac 😛 . Zawiazany sojusz i juz im w glowach odbilo, jeszcze chwila i beda sie na naszym podworku pojedynkowac! A swoaj droga, coz to niby sojusze tu, sojusze tam, ale jeszcze zadnego piwa z owymi sojusznikami nie wychylilem! Choc przyznam ze palladyn, co zreszta dziwne bo toz to palladyn ludzki, nie to co nasz Thorsten, pijac chyba nie powinien. Ale co mi tam do tego, wazne ze chcial stawiac, choc czas nie pozwolil... A wy, stazniki pagorkow, nie ma co, sojusz rowna sie flaszka bimbru na glowe sojusznika. Ino to ma byc cos mocnego, a nie kies ludzkie wypociny. Z cala pewnoscia starczy nam cos z krasnoludzkiej spizarni, bo nie smiem marzyc o gnomim specyfiku... Tedy czekam na kies prawdziwe zawiazanie naszej wspolpracy, bo co tam komu papierki, skoro sie osoby nie zna...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026