📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skąd biorą się dzieci w Mrocznych Wrotach?
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
KEt
Post #1 08 Feb 2006, 11:08
Pewnego pieknego ranka przyszedl do Leith i Tomo pan Elf , Versus sie zwal. Bardzo usilnie chcial sie dowiedziec skad sie biora dzieci w Mrocznych Wrotach. Mlody jeszcze wiec nie wiedzielimy jak mu to wytlumaczyc....

user posted image

jednak z pomoca przyszli nam koledzy z Gildii.....

user posted image

ku wielkiemu zdziwieniu Arana sprawa ... skad sie biora dzieci w Mrocznych Wrotach... zostala rozwiazana.
hotshot
Post #2 08 Feb 2006, 11:16
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #3 21 Feb 2006, 22:02
A ja tego nawet nie pamiętam 😀
szu
Post #4 22 Feb 2006, 20:31
gaje?
Post #5 22 Feb 2006, 21:43
Ja ci dam "geje" Szu!;P A więc moje dzieci musze wam wytłumaczyć to i owo, myślę że powinniście już wiedzie,że elfy niegdys byly trolami- trole się.... że tak powiem szczypały 😀 aż pewnego dnia jeden trol narypał sie w karczmie i przespał sie z łądną (jak mu sie wydawało ) taurenką😀:D:D TAK POWStAŁ CHOCAPIC (czyt. Czokapik) 😀:D:D
Post #6 26 Feb 2006, 12:33
Ee tam... w mrocznych wratach dzieci powstają tak (dam na przykładzie orkow):
Są sobie orkowie, a przed nimi stoji stado dzikich besti. Orkowie wiedzą ze muszą dobiec do niebieskiej kopuły. Wszyscy biegną na HURRA! Do niebieskiej kopuły może się dostać tylko jeden ork reszta niestety ginie na polu bitwy. Ork ktorszy przetrwał wszystko wchodzi do kopuły i umiera. Kula teleportuje sie do pani ork i z kuli wylatuje dziecko. TAK TO SIE TOBI!!! 😂 😂 😂
Post #7 01 Mar 2006, 18:39
My obywatele Hordy, jak się okazało, jesteśmy bardziej kulturalni i obyci w kopulacji, a dzieciaki się biorą z kosmosu gdy taki meteor rąbnie w Kalimdor to...
Post #8 01 Mar 2006, 20:01
Dlaczego się za innych wypowiadasz? 😊 Jak powstawają dziecie jest tylko jedna odpowiedź ale ją chyba każdy zna 😀 : D 😀
Post #9 01 Mar 2006, 21:09
Mogę jeszcze dodać, że krasnoludy się rodzą! Nie rośniemy w ziemi! 😀
A jak się robi dzieci to wam zdradzić nie mogę, bo to są iście czarnomagiczne arkana 🙂

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026