|
Post #1
08 Feb 2006, 11:21
Znalazlem bug w tym guescie dostajesz zadanie od salmy saldean aby zebrac 3 pary oczu morlokow 3 pary ryjów goretuska 3 pary miesa jastrzebiego i 3 pary okry gdy to sie wszystko zbierze i jej chce sie zaniesc nie mozna jej tego oddac bardzo prosze aby ktos juz zaczal cos robic z tym questami
|
|
Post #2
08 Feb 2006, 23:17
QUOTE(Misiek282866 @ Feb 8 2006, 12:21 PM) Znalazlem bug w tym guescie dostajesz zadanie od salmy saldean aby zebrac 3 pary oczu morlokow 3 pary ryjów goretuska 3 pary miesa jastrzebiego i 3 pary okry gdy to sie wszystko zbierze i jej chce sie zaniesc nie mozna jej tego oddac bardzo prosze aby ktos juz zaczal cos robic z tym questami [right][snapback]9381[/snapback][/right] ten quest dziala, jak wiele jemu podobnych wymaga jednego , zanim wezmiesz questa nie mozesz miec zadnego z wymienionych w nim skladnikow inaczej po prostu musisz miec o jedno, dwa czy iles tam wiecej ( licznik sie nie zgadza wtedy 😊 ) inna mozliwosc dostales czesc z questu od kogos , ta sama sytuacja, musisz uzbierac o odpowiednia ilosc wiecej mies aby przyjela quest i teksty w stylu zrobcie cos w koncu , dzialaja odwrotnie , nie zachecaja do pomocy!!!! |
|
Post #3
09 Feb 2006, 00:12
ket ja nie pisalem zebyscie w koncu cos zrobili ja tylko ladnie poprosilem a to juz roznica 😛 nie kaze komus cos robic i jezzcze jedno ket napraqwde nie mam niczego wiecej nic mi nie brakuje mam 4 okry i reszte wszstko po 3 i nadal nie ma pytajnika nad postacia odbierajaca zadanie 😢
|
|
Post #4
09 Feb 2006, 10:06
QUOTE(Misiek282866 @ Feb 9 2006, 01:12 AM) ket ja nie pisalem zebyscie w koncu cos zrobili ja tylko ladnie poprosilem a to juz roznica 😛 nie kaze komus cos robic i jezzcze jedno ket napraqwde nie mam niczego wiecej nic mi nie brakuje mam 4 okry i reszte wszstko po 3 i nadal nie ma pytajnika nad postacia odbierajaca zadanie 😢 [right][snapback]9439[/snapback][/right] a ja ci mowie ze to jest twoj blad a nie blad gry bo ten quest robiono wielokrotnie, wyrzuc wszystko, zrezygnuj z questu, potem wez go jeszcze raz i tyle |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |