📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zamach na Króla Magni Brązowobrodego przez Legion of Doom
« Wróć do forum  •  12 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 09 Feb 2006, 02:10
w dniu wczorajszym 2 odważnych orków, wodzów Legion of Doom dokonało udanego zamachu na życie władcy IronForge - Króla Magni Brązowobrodego. Przypadkową ofiarą tej napaści padł również krasnoludzki paladyn Thene. Oddział orków splądrował stolicę a następnie nieniepokojony opuścił ziemie wiecznego mrozu powracając do Ogrimmar.

user posted image
user posted image
user posted image
Post #2 09 Feb 2006, 02:21
Teraz przyjdzie czas na krola Gnomów ... a potem na caly Stormwind ... oraz Theramore... Cale przymierze wyginie niczym dinozaury... Czekam tylko na ten meteoryt.

Azagh
Post #3 09 Feb 2006, 06:36
bueheheheheheeh i tyle!!!!

Betty juz dawno sam zabił i króla gnomów i Krasnali i kogoś jeszcze ale o tym nie powiem 😀 więc wam nie wyszło byliście we dwóch a on sam i to dużo słabszy wcześcniej

więc jeszcze raz buhehehehehehhee
Post #4 09 Feb 2006, 08:07
no i co w związku z tym? smiejesz sie chyba z własnej słabości... 😊

nikt nie napisał że bylismy pierwsi i w ogole najlepsi i jeszcze nie wiadomo co... po prostu opisałem fakt ze przeprowadzilismy udaną wyprawe i tyle

do zobaczenia wkrótce... u Ciebie w mieście 😀
Post #5 09 Feb 2006, 09:38
Teraz przyjdzie czas na krola Gnomów ... a potem na caly Stormwind ... oraz Theramore... Cale przymierze wyginie niczym dinozaury... Czekam tylko na ten meteoryt.

Sie okaze... 😛
Post #6 09 Feb 2006, 14:09
QUOTE(nexciek @ Feb 9 2006, 10:38 AM)
Sie okaze...  😛
[right][snapback]9448[/snapback][/right]

Sila Hordy jest tak wielka, ze musza poczekac na jakies 10 meteorytow i duuzo szczescia 😛 😀
Post #7 09 Feb 2006, 15:34
hmm z tego co wiem krol gnomow i krasnolodow juz dawno nie zyje 😛 sam ich zabilem 1 dnia w ciagu 1h 😛

powiem wam tez ze Thrall tez poległ z mojej reki
wiec prawem silniejszego po cichu władam ogrimarem ^^ 😛 thrall to moja marionetka teraz 😀

czas niedlugo najdzie na elfy 😉 ale daleko mam do nich nie chce mi sie isc.. 😀

a tych co zabiliscie to sa moje marionetki 😛 klony prawdziych (wiece zebym mogl miec wplyw na krasnali i gnomy 😛 )

pozdrawiam

Betty ^^ (Warchief ) 😛

Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość
lol -.-'
Post #8 09 Feb 2006, 16:06
Poczkaj nas nas gdy sie przejdziemy do Ciebie plugawy orku 😀 ( jak bedziemy mieli wyższe lvl ) Jakbyśmy chcieli z twojej nędznej nory Ograimaru nie zotałby kamień na kamieniu 😊 ( bo w końcu jest kilka wyskokich lvl ). Więc nie ma co sie przechwalać 😛
Post #9 09 Feb 2006, 16:14
Czcze gadanie Przymierze nie potrafi sie zorganizowac ! Dlatego Horda pozwala sobie na cos takiego co jest Hanba dla przymierza ! Ale co ja sam biedny mag moge na to poradzic...
Post #10 09 Feb 2006, 16:42
QUOTE(Hairesis @ Feb 9 2006, 05:14 PM)
Czcze gadanie Przymierze nie potrafi sie zorganizowac ! Dlatego Horda pozwala sobie na cos takiego co jest Hanba dla przymierza ! Ale co ja sam biedny mag moge na to poradzic...
[right][snapback]9494[/snapback][/right]

hehe... troszke w tym prawdy... ale juz niedlugo....

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026