📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Dlaczego na krucjacie w Uldamanie doszło do walki bokserskiej zamiast bitwy?
« Wróć do forum  •  16 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 10 Feb 2006, 21:59
Nic wiecej nic dodac dzial skargi tam daj screny pomoc jak umiescic je anonimowo poszukaj tez jest... niech bedzie przykladem i ostrzezeniem dla innych...
Post #12 10 Feb 2006, 22:19
Szkoda ze Sam dawal juz ss Thorsten tak samo i co ? Wielkie halo bylo a pozniej nic zero konsekwncjii
Post #13 11 Feb 2006, 09:09
Może i nie było, ale teraz ci którzy odwiedzili forum i widzieli jakie tamśmy zamieścili łobrozki, na nasz widok cichną i albo gadają z klimatem, albo szybciutko do gryfa i byle dalej 😛 . Ale dobrze, mniej się czlowiek irytuje, jak mu expy i dzieci (bo tylko dzieci chyba się tak zachowują) z drogi zchodzą. A że coraz więcej z nas owym klimatem zaczęło się interesić, tedy powoli wyplmimy całe to pieprzone expiarstwo i innych heretyków!
Post #14 11 Feb 2006, 11:19
Ide po mroznych pustowiach Ironforge..........ma towarzyszy obok siebie..........
a tu przed nami idzie........Tauren.......( maly lvl) .........na komende doskoczylismy do niego chcac pozbawic go rogów( wraz z zyciem)a on mowi..........ja nie chce walczyc ja tu tylko zwiedzam kraine.......no i tu mnie zmrozilo..........ludzie opamietajcie sie..........Piekny Klimat...eheheh

Mi sie to samo przydazylo w Goldshire, chodzil sobie tam tauren i nieumarly, zaczeli wolac, ze oni nie chca walki (a co mnie to obchodzi?) i tylko zwiedzaja.... zenada...
Post #15 11 Feb 2006, 12:40
I nie chca to co robia szpieguja ? albo szukaja slabszego zeby go zabic... lac ile wlezie a jak ucieka to gonic albo dac spokoj... sam czasami robie wypad na teren alliance i niose pogrom albo uciekam gdzie pieprz rosnie...
Eil
Post #16 14 Feb 2006, 17:16
ehh tak walka o klimat. ja juz jestem zrezygnowany. prin screeny nic nie pomagaja, gracze i tak klimatu nie trzymaja co wiecej nawet nie staraja sie trzymac. nieliczna jest grupa ktora wie co to swiat fantasy. pozostaje tylko miec nadzieje ze te bany nie poszly na marne bo jesli tak to z pewnoscia beda nastepne

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026