|
Post #11
11 Feb 2006, 13:31
ja widze jedna zaleznosc ( btw Vero )
poki trzeba sie wziasc za karanie jest ok , wszyscy krzycza itd... poki tylko trzeba podjac decyzje w momencie jej podjecia, odrazu , momentalnie osoba krytykuje wszystko co tylko mozliwe, baaa jest swieta ban nie oznacza skreslenia , kasacji itd .... zamiast wariowac i oskarzac moze warto zastanowic sie nad soba i poprawic.... |
|
hotshot
|
Post #12
11 Feb 2006, 13:35
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Guest
|
Post #13
11 Feb 2006, 14:43
QUOTE(KEt @ Feb 11 2006, 01:31 PM) ban nie oznacza skreslenia , kasacji itd .... zamiast wariowac i oskarzac moze warto zastanowic sie nad soba i poprawic.... nie ma takiej mozliwosci, zostalem obrazony i nie mam zamiaru wracac nigdy do gry, tak jak pislalem, swiety i niewinny nie jestem, ale ktos kto wydaje sie byc sedzia dobra i zla bardziej powinien sie nad soba zastanowic niz ja. Poza tym tak jak pisalem te powody co mi podal na ircu sa smieszne. Pozdrawiam! |
|
Post #14
11 Feb 2006, 15:27
smieszny jest czlowiek ktory nie jest konsekwentny, a ty taki jestes, moze to zbyt daleko idace wnioski ale kolego jestes dorosly nie? i to juz od paru latek i ? i co? przyznales sie do bledu dziekujemy za to , ale nie rob teraz fochow bo to robisz , ja plakac nie bede , wlasnie w stresowych ( takich ) sytuacjach ujawnia sie prawda o danej osobie szkoda mi ciebie ale coz jezeli tak wolisz William twoja sprawa heh, nie przyjade do ciebie na kolanach prosic o to zebys wrocil! meska urazona duma phi
|
|
Post #15
11 Feb 2006, 16:51
Nom to można już chyba zamknąć 😊
Papa Williamie, oby twoja postać spoczywała w pokoju 😉 |
|
Post #16
13 Feb 2006, 14:14
hmmm, ciezko cos napisac, wiec moze przejde od razu do rzeczy:
Przepraszam za moje zachowanie, przepraszam KEt ze ja urazilem, przepraszam Tomo, przepraszam cale Przymierze, Hordy chyba nie mam za co przepraszac, ale tez przepraszam! powiecie ze to tylko slowa, ale sa szczere, niepotrzebnie wdaje sie w dyskusje bo nie nadaje sie do rozmawiania, uzywam zawsze za ostrych slow, za to tez przeprzaszam. na forum prawie nie zagladam, na irca nie bede wchodzil juz by nikogo nie prowokowac, poza tym wstyd mi troche, albo nawet bardzo, wiec lepiej unikac okazji do wstydzenia sie. mam oczywiscie prosbe, jesli to mozliwe to prosze o zdjecie bana, szkoda mi strasznie czasu poswieconego na wykreowanie postaci. Wlasnie sobie wspominam jak to cudownie sie pisalo opis postaci 😊 jak sie fajnie gralo z niektorymi osobami 😊 chce wrocic, odlozylem swoja, jak to powiedziala KEt: meska urazona dume na bok, poszla w zapomnienie, nie wroci, musze cos udowodnik komus, ta osoba wie o kogo chodzi, musze takze udowodnic cos innym. Tomo prosze Cie o zdjecie bana, bys mi dal szanse, ktorej juz postaram sie z calego serca nie zmarnowac. Jeszcze raz przepraszam! Pozdrawiam cale ekipe MW, robia dobra robote 😊 ciezko mi to zauwazyc bo mam zapadki na oczach, ale wiem ze robia duzo dobrego. Pozdrawiam Przymierze! Pozdrawiam przede wszystkim Horde 😊 Pozdrawiam reszte :wink: william_dr ps. dziekuje KEt za odblokowanie tematu, bym mogl tego posta napisac 😊 |
|
hotshot
|
Post #17
13 Feb 2006, 14:28
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #18
13 Feb 2006, 14:37
dzieki Hot, wiesz za co 😊
ps. miales racje, a ja sie w wielu rzeczach mylilem 😢 wybacz |
|
Post #19
13 Feb 2006, 14:41
Dobrze by było jak byś wrócił naprawde do gry bo tak zboczonego taurena to ja dawno nie spotkałem 😀 😀 😀
|
|
Post #20
13 Feb 2006, 18:28
Ułaskawiony ...
Wiedziałem, że wróci 😊 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |