|
Post #11
11 Feb 2006, 22:15
Jupiii! Na taką odpowiedź czekałem 😛
No to do rzeczy... Po obu stronach frakcji (i w Mulgore i w Eylwynn Forest): - Professor Thaddeus Paleo <Darkmoon Faire Cards & Exotic Goods> - Sylannia <Darkmoon Faire Drink Vendor> - Lhara <Darkmoon Faire Exotic Goods> - Stamp Thunderhorn <Darkmoon Faire Food Vendor> - Gelvas Grimegate <Darkmoon Faire Ticket Redemption> - Sayge - Kerri Hicks <The Strongest Woman Alive!> - Rinling - Chronos <He Who Never Forgets!> - Melnan Darkstone <Darkmoon Faire Barker> - Burth Tylko Horda: - Morja - Silas Darkmoon Tylko Alliance: - Yebb Neblegear Jeszcze kilka (na pewno nie tak super ważnych) mobków po obu stronach: - Darkmoon Faire Carnie - Khaz Modan Ram - Panther Niestety więcej nie znam xD Oczywistą sprawą jest to że cyrk NIE musi wyglądać i działeć tak ja na globalu. Główni chodzi o miejsce (dadać jakieś ognisko, ławeczki (ale wypasione kamienne! 😛))Przecież to są Mroczne Wrota! Coś zupełnie innego. Liczę na inwencję twórczą GM. 😛 Już sie nie moge doczekać... PS KEt, ja wiem że WSZYSTKO można tam ruszyć (bo sam kiedyś próbowałem) wszystkie namioty, wozy, pochodnie i oczywiście toi toie 😛 Ale domyslam się GM nie mają czasu na wszystko (bądź możliwości) ale i tak najbardziej zależy mi (nam?) na samym miejscu... |
|
Post #12
12 Feb 2006, 08:56
no super dzieki Tomm , to we wtorek robimy 😀
|
|
Post #13
12 Feb 2006, 11:02
Jupiii! Jupiiii! Jupiii! 😂 Czekam, czekam i mam nadzieje ze do wtorku szyboko i czas zleci. Acha, tak w zasadzie można zamknąć ten topic bo apelacja zostala przyjeta jak to bylo w zamierzeniu...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |