|
Post #1
11 Feb 2006, 16:39
Konto zbanowane za:
- grę postacią, która nie posiadała opisu (imię postaci: Jeff) - nieznajomość regulaminu (sam mi to udowodnił) |
|
Post #2
11 Feb 2006, 16:45
mniam 😊
|
|
Post #3
11 Feb 2006, 17:41
Ooo, widze, że jednak na poważnie zabieracie się za tępienie ciemnoty i herezji. Brawo! Może wreszcie nasze printy/prtesty itp odniosą zamierzony efekt 😛 . Tedy strzeżcie się wy wszyscy, którzy do tej pory uważaliście się za bezkarnych! Bicz boży (bicz MG 😛 ) dopadnie was wszystkich
|
|
Post #4
11 Feb 2006, 20:35
Swieta Inkwizycjia ......w pelnej krasie.............
Smierc psubratom..........I jak lany zborz uginaja sie pod naporem wiatru.........tak herezjia (wrogowie Klimatu!!! 😊 ) ugna sie pod potega Bostw.......ktore opiekuja sie tym ,jakze cudownym...........i jakze niebezpiecznym swiatem................. Polowanie na czarownice rozpoczete............ oby tak dalej ........az chce sie grac................ z szacunkiem MORTIDO |
|
hotshot
|
Post #5
11 Feb 2006, 23:20
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #6
11 Feb 2006, 23:43
heh... widze ze praca wre!
proponuje jeszcze inna kare... kasacja wszystkich postaci 😊 |
|
Post #7
12 Feb 2006, 08:58
Nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym banem ale... ostatino jak byłam w grze, przed oczami mignął mi niejaki Darth. Moja propozycja- podawać przy banie imiona postaci, jakie miał na koncie zbanowany.
|
|
Post #8
12 Feb 2006, 11:05
QUOTE(Anaxita @ Feb 12 2006, 09:58 AM) Nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym banem ale... ostatino jak byłam w grze, przed oczami mignął mi niejaki Darth. Moja propozycja- podawać przy banie imiona postaci, jakie miał na koncie zbanowany. [right][snapback]9740[/snapback][/right] Darth to nie ta osoba 😊 osoba zbanowana to JEFF poza tym Tomo napisal to wyzej |
|
Guest
|
Post #9
12 Feb 2006, 11:39
Wiem za co dostalem bana i zgadzam sie zwami " ZŁAMAŁEM REGULAMIN !! " tak to jest , czasami. W przyszłośći będe uważał.
|
|
Post #10
12 Feb 2006, 12:11
QUOTE Wiem za co dostalem bana i zgadzam sie zwami " ZŁAMAŁEM REGULAMIN !! " tak to jest , czasami. W przyszłośći będe uważał. Prosze prosze jaka postawa bez wulgaryzmow wyolbrzymionego ego przyznaje sie do winy, swiat sie zmienia czy ja sie starzej a moze jedno i drugie... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |