📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4030
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 11 Feb 2006, 23:32
Imię...........................Rokuza
Wzrost........................190
Waga..........................81
Wiek...........................28 lat
Oczy...........................Granatowe

Znaki szczególne..........Czasem daje sie zaówarzyć małe spolelki lodu zwisające z wąsów i brody.

Waha się przez chwilę, słysząć pytanie o swoje dotychczasowe losy. Pochodzi z zamożnej rodziny posiadaczy ziemskich, na której czele stoi książe Arnise. Choć mówi o swoich krewnych z uczuciem, to jednocześnie wydaje ci się, że jest zakłopotany własnym pochodzeniem. Rokuza identyfikuje się mocno z "ubogimi" ... ale patrzy na nich oczyma osoby uprzywilejowanej. Odebrał staranne wykształcenie i zgodnie z życzeniem matki poznał tajniki sztuki magicznej, twierdzi jednak, że przez wiele lat wymykała się potajemnie z zamku, i poznał również drugą stronę życia. Jest świadomy, że musi się jeszcze wiele nauczyć o życiu poza murami zamku... a jego zdaniem najlepiej zdobywać wiedzę podczas włóczęgi.
hotshot
Post #2 11 Feb 2006, 23:35
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #3 11 Feb 2006, 23:36
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #4 11 Feb 2006, 23:51
Hmmm ja tez nie napisalem dlugiego opisu postaci no ale w porownaniu z Twoim to moj jest powescia w 3 tomach 😀.

Pozdrawiam

Berghas
Post #5 11 Feb 2006, 23:58
kurde a tak sie staralem 😂

moze cos sie urodzi wiecej a moze nie narazie pozwólcie że zostanie tak 😂 😂 😛

Zamiarem autora nie bylo bicie rekordów nakładu 😛
Post #6 12 Feb 2006, 00:10
Post #7 12 Feb 2006, 00:21
😂 ja konto juz mam niepamietam odkad i postac głowna tez, to est drugi opis dla innej postaci.

wiem o co ci chodzi 😛 opis napewno poprawie i rozwine (nie bedzie to zaden rarytas, bardziej standardowe) no ale poeta nie jestem
wena jakoś też nie chce pzryjść

ale moge zapewnic ze to co bedzie napisane bedzie mialo swoje odbicie w świecie MW
😉
Post #8 12 Feb 2006, 03:57
Ehh oby te twoje zapewnienia byly prawdziwe bo jak narazie jest w gronie kolejnych osob ktorym nie chcialo sie napisac dobrze histori drugiej postac 😑
Post #9 12 Feb 2006, 14:41

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026