📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Błąd z mobem Imp w Ashenvale - za duże obrażenia
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 12 Feb 2006, 13:44
Idąc sobie drogą w Ashenvale w miejsce wykonania questa, napotakłem Impa, "hmm pewnie ktoś przywolywal i zostal..." jednak po nasunięci mkursora (na Impa) pokazuje mi si ze moge walczyć. "oo 28 lvl light, jakos pokonam (na moim25)" tak myslac zblizam się do impa a ten nagle rach ciach ciach i w 10 sekund mnie rozwali zadajac 2 cisy na sekunde i to po 96 dmg...
Gdy powruciłem duszkiem do ciała postanowilem się przyjżeć temu impowi. Okazało sie iz jest to STADO (minimum 3) impów stojących w tym samym miejscu!
No cóż, pech, zły mob w złym miejscu, idę dalej. O nie! Znowu. Jak sie okazało co jakiś kawałek na drodze stoi tak grupka impów. Pomyslałem sobie że takie "złe " moby nie maja spawnpointw postawionych, wiec mozna by je wybic i już ich nie będzie...
Zaatakowałem jednego z broni dystansowej, podbiegł. Ale co to? Zadaje obrażenia po średnio po90 dmg... Zanim udało mi sie go zabic zginąłem 2 razy...

Niech ktoś coś z tym zrobi bo się tak chodzić nie da (omijać też trudno).

IMP:
user posted image

Inny mob na 28 lvl:
user posted image

Miejsce:
user posted image
Post #2 12 Feb 2006, 14:22
zbędne impy usunięte 😊
Post #3 12 Feb 2006, 14:31
Dzieki szybkiej reakcji GM udaje sie zaj**** wredne Impy. thx

P.S.
Można zamknąć 😊
Post #4 12 Feb 2006, 14:36
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #5 12 Feb 2006, 14:40
to zgłaszajcie dalej - tylko proszę o podanie dokładnej lokacji (screen) tak, jak zrobil to Tomm. 😊

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026