📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy rogue może nosić zbroję mail?
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
Post #1 12 Feb 2006, 17:49
Mam pytanie czy dałoby się zrobić żeby rogue mógł nosić pancerz "mail"?. Bo teraz niestety granie rogue to tragedia jest. Działają praktycznie 3-6 skilli łącznie (da się przeboleć ^^) i spowodu małego pancerza ma się problemy praktycznie z każdym potworem ( z dwoma to już wogóle ^^ )(nawet z takim o 8 lv nizszym są problemy ^^). Rogue ma mniejszy pancerz niż praktycznie jakikolwiek kapłan itp. Nie działa także zbytnio bonus od zręczności do uników,pancerza więc nie ma co liczyć nawet na dobre uniki 😑 . Moim zdaniem możliwość noszenia zbroi mail poprawiła by chociaż trochę grywalność tej postaci 🤔

Wiem, że rogue w zbroi mail to trochę dziwny pomysł 😑 , ale tylko w ten sposób chyba dałoby sie poprawić klasę postaci 😛. No chyba, że ktoś naprawi te wszystkie skille ^^.
Post #2 12 Feb 2006, 18:17
Łotrzyk jest ponoć najbardziej zabugowana klasa na serwie ( niegralem nim wiec nie wiem ). Niestety nie da sie tak zrobic zebys nosil kolczugi ( mail ), jest to nieodzownie zwiazane z twoja profesja. Nie jecz wiec na maly armor.

P.S
Nie wiesz jak sie gralo nisko poziomowym magiem ile sie mialo hp, obrazenia i armora.
Moj kumpel gnom mag ma ok 1500 hp na lvl 35, ja mam 1002 na lvl 37.
Post #3 12 Feb 2006, 18:58
no tyle, że co mi z tego, że mam np. 3000hp skoro tempo spadania mojego hp przez niski armor jest ogromne ^^.
Post #4 12 Feb 2006, 19:52
Gralem chwilke roguem i to prawda, postac tak zbugowana ze hej ho dobrze ze tak szybko rozwala 😀
Post #5 12 Feb 2006, 22:23
Nie chcemy łotrzykow w kolczugach... 😛 Łotr ma być zwinnym łotrem, a nie zbrojnym... Zeby moje wypowiedzi nie byly goloslowne dodam iz gram łotrem i gra sie przyjemnie... a że toroszke trudniej to nie wazne... Trzeba pokombinowac, pomyslec nad taktyka i sie 'wymiata'... no moze nie tak dolkadnie wymiata ale jest taka adrenalinka i jakos sobie czlowiek radzi 😊 Nie bede tutaj dawal wskazowek... niech kazdy sam wypracuje sobie swoj sposob gry... A jesli gra sie za trudno, albo sie nie podoba to jest duzo innych klas, ktore czekaja by zostac wybrane.
Post #6 13 Feb 2006, 00:05
Nie ma co mieszać, bo w końcu skleje zacząć działać. (Nadejdzie ta chwila kiedyś na pewno)

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026