📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zmiany na serwerze Mroczne Wrota - rekrutacja Horda i nowości
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Post #1 12 Feb 2006, 20:19
Od dnia dzisiejszego na serwerze Mroczne Wrota można się starać tylko o konta po stronie Hordy, wszystkie opisy nawiązujące do (Alliance/Przymierza) będą odrzucane. Rekrutacja taka będzie na serwerze dopóki nie wyrówna się ilość graczy po jednej jak i drugiej stronie.
Chciałem też zwrócić uwagę na osiągnięcia niektórych MG:
KEt, - Od kilku dni poprawiła naprawdę sporo błędów w Emu
gareon – Ostatnio gdzieś zaginął 😊 ale po statystykach z serwerowego FTP jest najbardziej aktywnym GM po KEt 😀
Tomo – Wzioł się za porządki z klimatem, czego rezultaty możemy dostrzec w dziale BAN
Darkzax – Ostatnio ciężko się z nim skontaktować, no ale dzisiaj się do mnie odezwał 😊
Versus – Myślę, że to najbardziej aktywny GM (jeśli chodzi o pomoc graczy), który pomaga gracza, praktycznie 24h na dobę na koncie GMa 😊
Myślę, że może czymś interesującym nas zaskoczy w najbliższym czasie.
Od Wtorku aktywnie zacznie działać Temp, razem zapewne wprowadzimy sporo zmian
w emu oraz pokażemy wam jak łączyć się za pomocą Patch 1.9.2

To tyle, pozdrawiamy wszystkich Klimatycznych graczy 😊 Ekipa MW
Post #2 13 Feb 2006, 07:29
To fakt, teraz to pracujecie jak mrówki 😛 oby tak dalej... no dobra, kiedyś znowu możecie mieć wakacje 😛
Post #3 13 Feb 2006, 08:53
Ja też bym chciał podziękować za prace wszystkich mg a w szczególności Versusa gdyż tak jak powiedział Ipkiss on naprawde siedzie 24 h i pomaga graczom rezygnując z gry własną postacią. Dzięki za wszystko.
Aha i jeszcze jedno to nie jest wazelina tylko podziękowanie za włożoną prace w serwer. 3 mcie się.
Post #4 15 Feb 2006, 16:06
a ja mam pytanie kiedy pojawi sie instrukcja jak laczyc sie za pomoca patch 1.9.2 bo bardzo na to czekam
Post #5 15 Feb 2006, 19:51
Zniknolem bo byl pozar w piwnicy 2 klatki obok 😛 i kable straz pozrywala od netu 😛 co mnie uziemilo na 5 dni prawie 😢
Post #6 15 Feb 2006, 22:18
OO wow to ladnego bigosu ci narobili :/
Post #7 06 Mar 2006, 03:52
ktos cos wie kiedy bezie mozna 1.9.2 pacza używac ?? 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026