|
Post #11
13 Feb 2006, 22:01
Miałem tę samą przypadłość. Działo sięto jeszcze w kilku grach a dokladniej w:
- Neverwinter Nights - The Elder Scrolls of Morrowind - tu najlepiej widac to miganie. Wtedy rozwiązałem ten problem ściągając FIXa ze strony www.ati.com. Spróbuj u nich w pomocy wpisać "world of warcraft". Mi w kazdym razie pomogl patch - "radeon card 9xxx flickering problem in Neverwinter Nights" Wtedy zaczęły działać wszystkie gry poprawnie. P.S Spróbuj pokombinować z przyspieszeniem sprzętowym, czy w podziale w ustawianiach karty na wydajność <==> jakość. Pozdrawiam, Darkzax |
|
Post #12
13 Feb 2006, 22:29
no właśnie kombinowałem.. miałem zawsze pomiędzy ale ani jak dam na wydajność ani jak na jakość to jest ciulnia :/
płakać mi się chce powoli :/ |
|
Post #13
13 Feb 2006, 22:38
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
hotshot
|
Post #14
14 Feb 2006, 00:37
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #15
14 Feb 2006, 01:43
Nie używajcie standardowych sterowników ATI (To jedno wielkie dziadostwo) 😊
http://www.omegadrivers.com Co do tego czy karta się przegrzewa to wydaje mi się, że objawy byłyby inne 😊 Im więcej razy karta się przegrzeje to większe prawdopodobieństwo, że w końcu przestanie działać 😊 |
|
Post #16
14 Feb 2006, 07:13
pożyczenie karty nie wchodzi w grę, bo mam plomby... chyba, że mam kartę pożyczyć i położyć na biurku obok kompa 😛
IPKISS, ściągnąłem te omegadrivers i niby jest trochę lepiej, ale tylko trochę. Lepsze to niż nic, coś już widać 😊 to daje pewność, że wina jest jednak w programowym sterowaniu karty i jej współgraniem z samym WoWem. Balog: ja mam WoWa ze strony blizza, z czasów jak był trial. wersja 1.8.1 oczywiście i BG, innych nie używam. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |