|
Post #1
13 Feb 2006, 15:30
Przoszę bardzo bardzo o przywrócenie mojego konta gdyż........ Nie było mnie wtedy w domu byłem przez cały ten tydzień z kumplami: Sayggandqiut oraz Thorinem ( takie naja xsywy na forum ) w Wiśle. Nie małe było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałem ze dostałem bana......😢
Jest to zasługą mojego młodszego brat który w tym czasie dorwał sie do wow'a i kompa 😠 Nie gra on w wow'a bo mu nie daje 😊, bo sie boje ze cos zpieprzy i bedzie tak jak teraz ban, no to mlody dorwal sie do kompa ( wow'a i forum i wogole wszystkeigo ) i wszystko zjebal (przeciez nie zna regul serwera, a nie wpadl na to zeby przeczytac regulami ) 😠 . O tej wspaniałej wiadomosci ( banie ) dowiedzialem sie dopiero wczoraj wieczore gdy wrocilem na chate 🤔 , maly dostal wpierdol a was prosze .. nie blagam o przywrocenie mi konta gdzy ten brak kliamtu nie jest moim dzielem. Obiecuje ze mlody wiecej nie siadzie do kompa, ani wow'a i nie bedzie psul klimatu 😠 Ponownie blagam o przywrocenie konta.... P.S Przepraszam za wulgaryzmy ale jestem nieziemsko wkurzony na gnoja 😠 |
|
hotshot
|
Post #2
13 Feb 2006, 16:09
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Guest
|
Post #3
13 Feb 2006, 17:34
Moge tylko potwierdzic to co mowi Karedrel . Ten kto ma rodzenstwo wie o co chodzi. Brat chcial sie odegrac i tyle on sam jest zafascynowany inna gra tez fantasy i chcial troche dluzej w nia grac niz to bylo dotychczas. wiec wpadl na pomysl zbanowania brata ot to tyle 😢
|
|
Post #4
13 Feb 2006, 17:38
W tej kategorii nie zakładamy tematów, tylko GMowie mają do tego wyłączność.
Karedrel - jestem w stanie uwierzyć w to, co piszesz, ale mogę jedynie być za, abyś dostał nowe konto. |
|
Post #5
13 Feb 2006, 19:21
Czy naprawde nie daa sie przywrocic starego ?? 😢 plz obanujcie je ( jesli sie da )
Do Ipkissa dziekuje ze bylbys za 😊 , jesli bede chcial nowe konto to musze pisac nowa historie i grac horda ?? Do Hotshota myslisz ze dlabym galbowi swoje haslo 😳 ??!! no co ty wszystkie hasla mam zapisane w sczajonym folderze, lecz ten jednak go znalazl ( we wszystkim mam teraz kaszane: na gg, w skrzynce emailowej itp. i zmieniam hasla ) 😠 P.S Sorki ze tu zalozylem temat ale o tym nie wiedzialem ze tylko gm'owie tu moga pisac. Uznalem ze ten dzial bedzie najodpowiedniejszy |
|
hotshot
|
Post #6
13 Feb 2006, 19:30
|
|
Post #7
13 Feb 2006, 21:26
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #8
14 Feb 2006, 11:59
Mialem kiedys taki sposob, lecz nie by zabardzo efektywny a mianowicie jesli masz juz to 1 haslo to je masz do wszyskiego o nie ? Wieć jak je ktos pozana no to kicha( mial3m przyjemnosc tego doswiadczyc 😠 ) 😛, dlatego mialem hasla w wiekszosci w glowie ale mialem zapisane jakby jakies zapomnial....
|
|
Post #9
14 Feb 2006, 19:43
Hot nie zgodzę sie z Tobą 😛 Hackerzy używają narzędzi, lepszych lub gorszych- ale zawsze to tylko narzędzia. Najpopularniejsze po prostu powoli odkrywa kolejne litery, cyfry, znaki itd.itp. hasła. Jeśli hasło jest skomplikowane (tzn. z uzycie roznych znakow i cyfr) to taki program bedzie miał twardy orzech do zgryzienia- jesli haslo jest naprawde dobre, to może to takiemu programowi zająć 200+ lat... 😊 Także komplikowanie hasła jest jak najbardziej wskazane.
Co do Karadela.... Hm, zachowanie bardzo mi się nie podobało, słyszałem całą rozmowę, ba, uczestniczyłem w niej 😛 Jeśli to naprawdę był twoj brat to jeszcze jestem w stanie to zrozumieć. Ale jaką mamy gwarancję. że to naprawdę był twoj brat? |
|
hotshot
|
Post #10
14 Feb 2006, 23:14
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |