📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia o mojej siostrze Shadowlady i wilku w Gildshire
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 13 Feb 2006, 19:41
Tak to się złożyło pewnego wieczora, że ludu cała zgraja spotkałą się w Gildshire, a że na samym rynku rozpalone gnisko zostało, tedy wszyscy przysedli, by samemu w zimną noc nie wędrować.

user posted image

I ja tam byłem, Samalin śmiały, gnomi mędrzeć, mag o wielkiej mądrości i jeszcze więkrzych umiejętnościach. Okazało się także, że za mną przybyła moja młodsza siostra zwana przezemnie Kicią, z przez innym Shadowlady. Może i elfka, ale rodziny się nie wybiera.

A oto ostatni moment kiedy widziałem siostre w samotności, tak jak być pownnno, w końcu to druidka.
user posted image

Potem cały czas molestowana była przez jakiegoś przybłęde, na dodatek wilka(!). Jak kot może się zadawać z wilkiem?!
user posted image

Po chwili kłutni wilk magicznie zmienił forme
user posted image

Potem było już tylko gorzej:

Widziałem po pijanemu rzeczy różne:
user posted image

Rozmawiałem z nowo poznanym szwagrem, ale średnio mi to szło
user posted image

Byłem zastraszany przez własną siostre
user posted image]

Widziałem rzeczy rózne i w rózny sposób
user posted image

Niektóre bardziej niepokojące od innych
user posted image

Czasem było naprawde ciężko
user posted image

Kiedy już się wszystko skończyło pomyślałem, że sobie popływam, ale...

Widziałem rzeczy różne i stwiedziłem, że lepiej iść spać, bo będzie jeszcze gorzej...
user posted image

więcej nie opowiem, bo nie pamiętam... Ale nie pytajcie Shadow o ojca ani mame, bo może być niemiła. A wilk sam nie wiem, do tej pory sie nie oświadczył...
Post #2 13 Feb 2006, 19:54
Sam ty cholerny uchlany Gnomie wiesz co ? Jak mogles sie tak zarznac bez swego kompana do kielicha fericka nie wybacze ci nigdy ! <FOCH> 😀
Post #3 13 Feb 2006, 20:14
Ho, ho. To sie wam w Goldshire działo... Na przsyszłość staraj się bardziej pilnować siostrę (no, chyba ze starsza 😛). No i uważaj na tego kumpla gnoma, chyba chce ci w doś dosłowny sposób powiedzieć że jest zły że po niego nie poslaleś gońca...
Post #4 16 Feb 2006, 02:28
hehe fajnie to opisałes 😀 mozna było sie troche posmiac 😀 hehe

pozdrawiam
Betty 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026