📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Budowle
« Wróć do forum  •  45 post(ów) w temacie 1 2 3 4 5
Post #21 22 Feb 2006, 08:44
pytanie czysto techniczne ;P
to jest z gameobject packa snake'a? jeśli tak lepiej to DOBRZE przetestuj na localhost bo jak ja to testowałem modele budynków były nie kompletne w środku (miałem ten plik do data), temp dobrym pomysłem były by też kamienie teleportacyjne ;] Jeśli nie wiesz jak je zrobić a uważasz że to dobry pomysł napisz mi PM
hotshot
Post #22 22 Feb 2006, 10:29
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #23 22 Feb 2006, 11:05
QUOTE(jajcer @ Feb 22 2006, 09:44 AM)
pytanie czysto techniczne ;P
to jest z gameobject packa snake'a? jeśli tak lepiej to DOBRZE przetestuj na localhost bo jak ja to testowałem modele budynków były nie kompletne w środku (miałem ten plik do data), temp dobrym pomysłem były by też kamienie teleportacyjne ;] Jeśli nie wiesz jak je zrobić a uważasz że to dobry pomysł napisz mi PM
[right][snapback]10749[/snapback][/right]

aaaaaaaaaaaaaaaaaa weźcie zróbcie mi przyjemność i odpiszcie na to "nie wiesz jak to zrobić"
...sam wiele guidow pisałem, i sam wymodziłem jak zrobić teleportujące kamienie, go, czy NPCe, powiem nawet to był mój pierwszy skrypt, epoki temu, a na pytanie jak zrobić customowy teleport juz mi sie na wymioty zbiera a pytan takich mam 2 minimum co tydzien na msn, aim, gg... 😐 feee !!
😮 normalnie szczena mi opada...

... jednakze dzięki za wyrazenie gotowości pomocy. Wybacz jesli cie urazam ale rozsierdziłes mnie okropnie... to tak jakbym konczyl robic wzmacniacz selektywny a tu mi ktos wyjezdza "hm... cho pokaze ci jak wygląda prawo Ohma" 🤔

i tak jest to w 80% snake's zbiór. A wyposażenie wnętrza (powienieś to zauważyć w tamtych postach) widać doskonale gdy stycznosc obiektu z ziemią (czyli teksturą) jest najmniejsza.
Post #24 22 Feb 2006, 15:48
ok spx ;P nie wiedzialem jaki masz poziom zawanasowania 😉
Post #25 22 Feb 2006, 18:47
a statek? dalo by sie? hmmm taka wlasna wyspa... mniam

ale przejac gotową wyspe tylko troche przebudowac
Post #26 22 Feb 2006, 20:22
raczej nie ponieważ jak chciałbyś 'zbudować' wyspe ? 😛 chyba nie dorysujesz na mapie 😛 Lepiej po prostu zrobić teleporty (np, gameobjecty albo itemy) i po dotknięciu teleportuje się, no albo po prostu przepłynąć w pław (pamiętam jak jeszcze gralem to się tak na 60lvl bawiłem dopłynołem do końca świata)😉
Post #27 22 Feb 2006, 20:24
eh bez przesady z tą invencją... statek moge wam postawic ale zeby pływał... no tez sie da nie powiem ze nie.. ale yh.. to jest kupa roboty z tym a w ostatecznosci sie jakos baguje smiesznie... (raz zrobilem testowy statek i nie dalo sie z niego zejsc, nawet jako GM a co dopiero gracz)

a ja kiedys probowalem przeplynoc z Kalimdor na Azeroth... i sie niedalo...
Post #28 23 Feb 2006, 09:32
ehhh ale mam plana... poprosze o jaskinie podwodna w ktorej wewnatrz byloby powietrze... i takie pomieszczenie oczywiscie jakis tam poziom wody by byl... AAAAAAAAAAAAAAA NIE BIJ...

albo... wejscie by bylo pod woda a sama siedziba w jaskini nad poziomem moza i niebylo by dojscia od lady tylko trza by bylo nura zrobic...

wiem wiem kupa roboty... ale mozliwe...
ale pomysl co za EFEKT!!!! (to miejsce by znalo oko 2-3 moze 4 osoby 😀)

taka siedziba by tania byla bo to wykorzystanie natury 😀 a nie budynki... no chyba zeby wziasc pod uwage kucie jaskini pod woda 😀
Post #29 21 Mar 2006, 20:54
uaktualnienie posta tytułowego
Post #30 05 Apr 2006, 13:47
hehe widze ze nikt tego ni eporusza to ak wkońcu jest ??? ?

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026