|
Post #21
22 Feb 2006, 08:44
pytanie czysto techniczne ;P
to jest z gameobject packa snake'a? jeśli tak lepiej to DOBRZE przetestuj na localhost bo jak ja to testowałem modele budynków były nie kompletne w środku (miałem ten plik do data), temp dobrym pomysłem były by też kamienie teleportacyjne ;] Jeśli nie wiesz jak je zrobić a uważasz że to dobry pomysł napisz mi PM |
|
hotshot
|
Post #22
22 Feb 2006, 10:29
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #23
22 Feb 2006, 11:05
QUOTE(jajcer @ Feb 22 2006, 09:44 AM) pytanie czysto techniczne ;P to jest z gameobject packa snake'a? jeśli tak lepiej to DOBRZE przetestuj na localhost bo jak ja to testowałem modele budynków były nie kompletne w środku (miałem ten plik do data), temp dobrym pomysłem były by też kamienie teleportacyjne ;] Jeśli nie wiesz jak je zrobić a uważasz że to dobry pomysł napisz mi PM [right][snapback]10749[/snapback][/right] aaaaaaaaaaaaaaaaaa weźcie zróbcie mi przyjemność i odpiszcie na to "nie wiesz jak to zrobić" ...sam wiele guidow pisałem, i sam wymodziłem jak zrobić teleportujące kamienie, go, czy NPCe, powiem nawet to był mój pierwszy skrypt, epoki temu, a na pytanie jak zrobić customowy teleport juz mi sie na wymioty zbiera a pytan takich mam 2 minimum co tydzien na msn, aim, gg... 😐 feee !! 😮 normalnie szczena mi opada... ... jednakze dzięki za wyrazenie gotowości pomocy. Wybacz jesli cie urazam ale rozsierdziłes mnie okropnie... to tak jakbym konczyl robic wzmacniacz selektywny a tu mi ktos wyjezdza "hm... cho pokaze ci jak wygląda prawo Ohma" 🤔 i tak jest to w 80% snake's zbiór. A wyposażenie wnętrza (powienieś to zauważyć w tamtych postach) widać doskonale gdy stycznosc obiektu z ziemią (czyli teksturą) jest najmniejsza. |
|
Post #24
22 Feb 2006, 15:48
ok spx ;P nie wiedzialem jaki masz poziom zawanasowania 😉
|
|
Post #25
22 Feb 2006, 18:47
a statek? dalo by sie? hmmm taka wlasna wyspa... mniam
ale przejac gotową wyspe tylko troche przebudowac |
|
Post #26
22 Feb 2006, 20:22
raczej nie ponieważ jak chciałbyś 'zbudować' wyspe ? 😛 chyba nie dorysujesz na mapie 😛 Lepiej po prostu zrobić teleporty (np, gameobjecty albo itemy) i po dotknięciu teleportuje się, no albo po prostu przepłynąć w pław (pamiętam jak jeszcze gralem to się tak na 60lvl bawiłem dopłynołem do końca świata)😉
|
|
Post #27
22 Feb 2006, 20:24
eh bez przesady z tą invencją... statek moge wam postawic ale zeby pływał... no tez sie da nie powiem ze nie.. ale yh.. to jest kupa roboty z tym a w ostatecznosci sie jakos baguje smiesznie... (raz zrobilem testowy statek i nie dalo sie z niego zejsc, nawet jako GM a co dopiero gracz)
a ja kiedys probowalem przeplynoc z Kalimdor na Azeroth... i sie niedalo... |
|
Post #28
23 Feb 2006, 09:32
ehhh ale mam plana... poprosze o jaskinie podwodna w ktorej wewnatrz byloby powietrze... i takie pomieszczenie oczywiscie jakis tam poziom wody by byl... AAAAAAAAAAAAAAA NIE BIJ...
albo... wejscie by bylo pod woda a sama siedziba w jaskini nad poziomem moza i niebylo by dojscia od lady tylko trza by bylo nura zrobic... wiem wiem kupa roboty... ale mozliwe... ale pomysl co za EFEKT!!!! (to miejsce by znalo oko 2-3 moze 4 osoby 😀) taka siedziba by tania byla bo to wykorzystanie natury 😀 a nie budynki... no chyba zeby wziasc pod uwage kucie jaskini pod woda 😀 |
|
Post #29
21 Mar 2006, 20:54
uaktualnienie posta tytułowego
|
|
Post #30
05 Apr 2006, 13:47
hehe widze ze nikt tego ni eporusza to ak wkońcu jest ??? ?
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |