|
Post #11
15 Feb 2006, 15:59
Kasa tak na prawde nie ma byc nagroda. Kasa ma wzbudzic zazdrosc u graczy ktorzy klimatu nie trzymaja 😎
|
|
Post #12
15 Feb 2006, 17:02
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #13
15 Feb 2006, 17:06
No ale ja na przyklad wole spotkac kogos takiego nizli maga ktory w srodku walki zadaje pytanie "a ktory ona ma lvl?". Po tych slowach szczerze zalowalem ze moje czary nie dzialaja na sprzymierzencow, bo w innym przypadku zginalby owy mag z cala pewnoscia... Jak to mawiaja leprzy wrobel w garsci niz golabna dachu.
|
|
Post #14
16 Feb 2006, 17:41
mowilem ze bede tutaj pisal o graczach ktorzy trzymaja klimat. nastepnym z nich jest Yagarnz (znowu nie wiem czy dobrze imie napisalem 🤔 ) spotkalismy sie w dusk troche polazilismy i od razu mozna bylo zauwazyc ze Yag trzyma klimat.
|
|
Post #15
16 Feb 2006, 18:19
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #16
17 Feb 2006, 17:21
Ave!
Mi raczej zależy na karaniu ludzi którzy klimatu NIE trzymają. Bo Ci którzy trzymają już nagrody mają- zawsze lepiej są traktowani 😊 Ja kiedyś za śmieszne pieniądze kupiłem świetny płaszcz- a samą rozmowę o płaszczyku (i jego cenie) zapamiętam do końca mojej kariery na MW i może jeszcze ciut dłużej 😉 Miło mi słyszeć, że należę do graczy którzy trzymają klimat. Dziękuję Eil (już dwóch członków Górskiej Straży zostało uhonorowanych pochwałą z Waszej strony- tym bardziej dziękuję 😉 ) Hm, znam parę osób które z klimatem potrafią grać... Maverick- co do tego pana.. Hm.... Krasnolud z krwi i kości- największa pochwała jaka może go spotkać z mojej strony 😊 Mortido- Tego paladyna zna wielu. Niewiele trzeba o nim mówić. Cała gildia "Psy Wojny"- Wspaniali kamraci rodem z Dun Morogh. Pan Ferick, Thorsten chyba dwa najlepsze przykłady na to jak dobrze trzymać klimat. Chciałbym powiedzieć, że niestety Mroczne Wrota przybierają na koxach. To przykra wiadomość. Wielu graczy woli pójść wykonać parę questów zamiast skoczyć do karczmy na browarka i porozmawiać o przygodach itp. Porządny krasnolud nigdy piwa nie odmówi- a takie przypadki się zdarzały... I kolejny apel- Nie odgrywajmy "pustego" klimatu. Nie wiem do końca jak to wytłumaczyć, lecz taki syndrom również pojawia się na MW. Każda postać powinna być wyjątkowa (jakieś stereotypy wynikające z rasy muszą być- oczywiście wszystkie krasnoludy lubią piwo, elfy wielbią naturę itd.) ale starajmy się wyróżniać. Rozmowy z osobnikami "pustoklimatowymi" zazwyczaj nie są nieklimatyczne, natomiast zawsze nudne i nic nie wnoszące do świata. Taka osobowość nigdy nie zaistnieje! Starczy. Pozdrawiam Yagarnz! |
|
Post #17
17 Feb 2006, 21:28
Ooo, wlasnie chcialem cosik powiedziec i mi kolega z gory pomogl przypomniec 😛 . Tedy czesto zdaza sie, ze w momecie gdy ktos nazywany jest koxem, polowa ludu mowi "wez sie za zadania". Jest bowiem fakt smutny, ze sporo osob uwaza sie za kliamciarzy, bo miast tluc expa na stworkach smigaja i wypelniaja questy (ktore w wiekszosci skaladaja sie wlasnie z sieczki). I bynajmniej nie przesadzam, bo wielu juz takich "klimaciarzy" spotkalem 😛 . A co do tych nagrod to juzem wczesniej pisal 😀
|
|
Post #18
18 Feb 2006, 03:11
Yagarnie ja nie zasluguje na az tak wielkie wyroznienie.........
Gram tak jak potrafie.........jak zwyczajny palladyn....... Coz .......jesli ta zwyczajnosc az tak sie podoba.............chyle czola....... Ps.A pieniedzy za klimat nigdy nie wezme bo coz jest nadzwyczajnego.....w tej........codziennosci......to czysta przyjemnosc....... 😛 Ps2. Ale kto lamie klimat ...niech lepiej schodzi mi z drogi.........bo bicz bozy wysmaga kazdego......... 😉 Z szacunkiem Mortido |
|
hotshot
|
Post #19
18 Feb 2006, 06:33
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #20
20 Mar 2006, 21:31
Widze temat moze juz nie aktualny ale dorwalem sie do niego wiec pisze. Trosze glupie jest ciagle czepianie sie tak zwanych koksow. Nie wiem, zauważyłem że lubicie uogolniac temat. Gdy sie słucha waszych wypowiedzi to az głupio sie czuje że miałem dobry lew.
Po za tym sadze ze lipa by bylo gdyby wszyscy byli hulajduszami wyrazistymi bohaterami. W zyciu tez nie wszyscy tacy sa dlatego nie macie miliona przyjaciół tylko trosze mniej. Odnośnie nagrody sadze ze to bez sensu. jak to rozwiązecie utworzycie specjalna rade oceniajaca klimat? A co jezeli bedzie ona odbierac roznie nasze zamysly poczujesz sie pokrzywdzony bedziesz sie domagał kolejnymi skrinami o co ci chodzila. Bawmy sie w klimat dla wlasnej satysfakcji. A teraz jezeli chodzi o nagonke na nowych graczy pamietam jak zaczynalem sam popelnialem liczne bledy ale to op przez zachowanie graczy zrozumialem o co w tej zabawie chodzi dajcie kazdemu szanse, taka masakryczna nagonka spowoduje tylko masakryczna agresje i niezrozumienie. No co innego ze starymi graczami jesli oni nie umieja sie w to bawic. Badz jezeli upomniany gracz ciagle sie nie stosuje to karac jak najbardziej. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |