📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4081
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Epi
Post #1 14 Feb 2006, 21:54
Imię :Epi
Rasa: Ork
Klasa: Wojownik
Wzrost: 184 cm
Kolor oczu: niebieskie
Kolor włosów: czarne/irokez
Waga: 119 kg
Wiek 27 lat

Widzisz przed sobą wysokiego, umięśnionego, przystojnego gotowego na wszystko<bez skojarzeń> wojownika. Jestem ubrany w skórzaną kamizelkę. Na plecach mam duży tatuaż z herbem rodu < smok >. Jestem kuzynem Omniscienta.

Historia:
Nie chciałem umrzeć ze starości.. Pragnąłem, aby moja dusza zasiadła na zaszczytnym miejscu najlepszych wojowników. Ale aby tego dokonać czekała mnie długa i męcząca droga….Postaram się ją skrócić i opowiedzieć tylko najważniejsze wydarzenia…
Od samego dzieciństwa byłem dzieckiem bardzo ruchliwym i niespokojnym…Zawsze gdzieś biegałem, uciekałem, skakałem do wody…Cały czas w ruchu….Raczej niczego się nie bałem oprócz jednej rzeczy…-starości…Od dziecka marzyłem, aby zostać kimś znanym i kochanym w całej krainie…W naszym rodzie byłem już dosyć wysokim autorytetem…Nie licząc oczywiście Omniscient i jego ojca <założyciela rodu i jego syna>. Pewnego dnia zrozumiałem, że musze wyjść naprzeciw temu strachowi…dokonać czegoś bardzo szlachetnego i co zarazem mnie rozsławi na cała „Północną i Południową Falę”…Długo szukałem odpowiedniej okazji – wyruszałem w długie podróże w poszukiwaniu wyzwania, jednak bez skutecznie…Wtedy tej pamiętnej nocy kiedy zginał prawie nasz cały ród „oświeciło mnie”…Zrozumiałem, że to właśnie to…Że to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba – znalazłem swój życiowy cel, swoją drogę…Zrozumiałem, że musze pomóc Omniscientowi,a także samemu sobie w zwróceniu honoru naszemu rodowi…Świetność Świetność i „karierę” mogę zapewnić sobie tylko przez pomoc innym…przez pomoc własnej rodzinie…samemu sobie….Dlatego też stanowimy z Omniscientem nierozerwalną drużynę- na dobre i na złe….Nie rozdzielimy się bo mamy wspólny cel – Honor….Odzyskując mienie naszego rodu, walczymy również o swoje…To właśnie zapewni mi tą świetność na wieki…
Teraz tylko muszę trenować i dążyć do tego, aby z dnia na dzień być coraz lepszym i lepszy, aby pewnego dnia stanać sam na sam z orkami…Zabić, pomścić swój ród- uratować swoje mienie……

Post #2 14 Feb 2006, 22:03
Nawet nawet...wiedze ze wkoncu przeczytales dokladnie moja historie i nawiazales jakos sensownie.. nie jest to jakies cudo ale ujdzie..😛 oceniam tak miedzy 3+ a 4:P
Eil
Post #3 15 Feb 2006, 16:09
Niezle ale mam kilka uwag. Po pierwsze ten opis nie za bardzo pasuje do orka. Honor i te sprawy nie pasuja do Hordy, chyba ze chcesz byc jakims odmiencem. po drugie jak ork moze byc przystojny? Ja sobie tego nie wyobrazam. po trzecie troche niski ten ork. Tak mi sie wydaje. Orki sa bardzo wysokie i dobrze zbudowane.
Opis ogolnie jest OK a ja pewnie czepiam sie szczegolow 😉
hotshot
Post #4 15 Feb 2006, 16:14
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #5 15 Feb 2006, 17:12
przystojnego gotowego na wszystko<bez skojarzeń> wojownika

Hahah rozwaliles mnie jak ork moze byc przystojny 😂 wogule historia bez sensu 😐
Post #6 15 Feb 2006, 22:22
nie pisze sie wogule tylko- w ogóle 😛
Post #7 16 Feb 2006, 23:35
Warning: mysql_connect(): Access denied for user

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026