|
hotshot
|
Post #1
15 Feb 2006, 11:04
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #2
15 Feb 2006, 11:13
Eee... Jesli chodzi o Mabele to jest to robota Tempa, no i jest to elfka rodem z Darnassus... No w sumie masz racje, mozna by zmienic jej wyglad.
Co do Weapon Mastera, Brokeza (u ktorego odradzam uczyc sie skilla ktory juz umiecie) to jest to krwawy elf wiec tu chyba nie ma problemu... A co do listonoszy sa to praktycznie niewidzialni mezczyzni rasy Elf i to takiej zwyklej zdaje sie co tez mozna by zmienic... Tak owszem musze ich podostawiac przy skrzynkach... Ale skoro chcecie inny model to sie wstrzymam z tym... P.S. Zaznaczam ze wszyscy Npc sa neutralni zeby nie bylo :> |
|
hotshot
|
Post #3
15 Feb 2006, 11:39
|
|
Post #4
15 Feb 2006, 13:27
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #5
15 Feb 2006, 14:23
o rajciu... 😳
|
|
Post #6
15 Feb 2006, 14:29
Hehehe, no co chlopaki troche detaliczni, ale jak to mawiaja diabel trwi w szczegolach wlasnie 😛 . A jakbyscie mi dali trolla w SW to chetnie bym sprawdzil tak na spokojnie o ile gnom jest od trollowej zarazy nizszy 😛
|
|
Post #7
15 Feb 2006, 16:33
to temp szykuje sie nowa robota. dopiero co nam zaoferowales budynki a tu cos takiego.
|
|
hotshot
|
Post #8
15 Feb 2006, 18:18
|
|
Post #9
15 Feb 2006, 18:43
To bardziej pantera wsrod stada krow 😛 . Ja tez jestem poszkodowany, bo dlaczego tylko gnomia stolica jest opanowana przez kies plugastwo, a takie dlugouchy to jeszcze sobie kwiatki sadza!! A tak powaznie nie gram hordziakami, tedy nie wiem jak sie takie rzeczy prezetuja 😛
|
|
Post #10
15 Feb 2006, 22:36
Hotshot nie masz czego sie juz czepiac przyczep sie mnie (zart...) ale pomysl mozna ale po co az tak bardzo ci to przeszkadza... mi bardziej przeszkadza wind raide w desolace ktory zabija wszystkich zaraz po wyladowaniu i trza zapieprzac 5-10 minut po cialo... a ty gm zajmujesz takimi pierdolami bo juz jest to czepianie sie... lepiej zeby wogule ich nie stawiac na orkowych ziemiach bo ci przeszkadza wyglad elfa... w takim razie powiedz mi co sadzisz o neutralnych miejscach gdzie wykonuje sie zadania dla neutralnych elfow?... hmm juz nie korzystasz z ich uslog a robisz dla nich zadania... co jest jeszcze gorsze... wiec napisz blizowi na forum ze to ci nie pasuje... czepiacie sie razem z kultem innych graczy ze graja mniej klimatycznie niz wy, a dzisiaj nie powiem kto wylecial niepowiem z jakim textem w barens wiec... nie czepiajcie sie pierdol...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |