|
Post #1
15 Feb 2006, 17:33
Cóz chciałem wypisać istotne rzeczy które nie działają a by ułatwily granie. Aukcje..... To wedlug mnie podstawa. Co napisze na Genralu tylko do jednej krainy a nie bede sie pytal kazdego z osobna czy chce cos kupic. To według mnie musi byc naprawione ulatwia nam to sprzedawania itemkow ktore zdobedziemy i kupna nam potrzebnych rzeczy od innych np Materialow do szycia lub innych. Nastepna rzecza to PETY. Przejmuje peta wszystko cacy... ale cudownie expa nie dostaje jak on zada ostateczny cios tak samo jak musze jakas liczbe np. Defiasow zabic. Ide moim hunterem i 1 na 3 zabije bo moj PET zabija. Tak samo ze szkoleniem go roznych rzeczy ale to juz co innego. Nie działa profeja Zaklinanie przedmiotow... Mam te profesje wszystko cacy chce wyssac magiczna moc z przedmiotu i zatrzymac ja w krysztale ale niCHU*$ nie zrobi mi tego. Bardzo ale to BARDZO przydatne by bylo rozdzielanie itemkow mam np 20 silver bar i chce dac 4 koledze. Dobra wszystko ladnie przytrzymuje Shift klikam na itemek ktory chce rozdzielic wpisuje liczba i co tutaj... BŁĄD. Denerwujace to jest Ze liczy sie tylko ATAK sped z broni trzymanej w MAIN HAND czyli lapie sztylet w lape co ma 1.60 ataku na sekunde w drugi TOPOR co ma 4 (im mniejsza liczba tym lepiej) i wale jak z Karabinu a z toporka mam duze obrazenia... Honorowe Punkty tez nie dzialaja tylko trzeba swoja komende wpisac... Nie mozna uzywac Share Quest a wydaje mi sie ze jest to zeby robic jedno zadanie w kilka osob co szyciej idzie. Jedna znów z BARDZIEJ waznych rzeczy to Loot'a nie da sie ustawic... Np zeby tylko Leader grupy itemki zbieral albo na zmiane. Dobra wiem ze u wielu klas skilly nie dzialaja ale u HUNTER nie dziala kazda pulapka i zwiazene z Petem (warlock jest dlatego taki slaby bo on ma wszystko na petach prawie oparte wiec jakby rozwiazac problem z petami wiekszosc by dzialala.
|
|
hotshot
|
Post #2
15 Feb 2006, 17:38
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #3
15 Feb 2006, 17:44
Udało mi sie rozdzielic jeden Itemek i to jakas czesc z Krokodyla. Jedzenia nie moge rozdzielac Miksturek rowniez, zwojów, naboji.
|
|
hotshot
|
Post #4
15 Feb 2006, 17:51
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #5
15 Feb 2006, 17:57
Genialnie da sie!! Bardzo dziekuje. Czasem denerwuje mnie to jak sie nie da rozdzielic...
|
|
Post #6
15 Feb 2006, 20:38
Cóz ta sprawa rozwiazania ale zostaje wiele innych aukcja itd.
|
|
Post #7
21 Feb 2006, 23:17
Temat lekko odswieze...
Jezu czy to nie mozna tak ladnie od myslnikow wypisac ? 🤔 Wiec tak; Aukcje - nie wiem trzeba zapytac gmow od skryptow byc moze Pet - wina emulatora nie nasza i nie beda dzialac pewnie jeszcze dlugo ciesz sie ze w ogole mozesz cos oswajac... Enchanting czyli zaklinanie przedmiotow - ojj nie wiem czy kiedykolwiek dzialalo i czy bedzie widac tworcy emu sie tym zbyt nie przejmuja... Rodzielanie - tylko w glownym bagu nigdzie indziej i dziala... Szybkosc broni - wydaje mi sie ze emu...(ale jak masz dwa to one-handy a one raczej nie maja predkosci po 4...) Share Quest - to emu... Zbieranie itemow - generalnie wow jest tak zrobiona gra ze zawsze i wszedzie mozna krasc itemy nie jak np KO gdzie kto zabije ten moze zlootowac... I mysle ze to nie jest zle... Poza tym mozna sie zawsze umowic kto lootuje Uczenie petow - nie dziala bo nie ma petow, sa tylko miniony... Emu emu emu... Jak widac wiekszosc to wady wrodzone i nic nie zrobisz, nie ma jeszcze tak doskonalych podrobek globala ale mysle ze na tym co mamy tez mozna sie swietnie bawic... |
|
Post #8
22 Feb 2006, 11:14
-aukcja, gotowa w kazdej chwili na upload
-spell armor, gotowy w kazdej chwili na upload czekamy bo niedlugo duze zmiany .... - share quest, pracuje nad tym... bardzo prosto rozwiazac przez .sharequest ale robie do tego addona wiec powinno byc lepiej i efektywniej |
|
Post #9
22 Feb 2006, 12:04
Caly nasz Temp jak cos wykombinuje to lepiej byc nie moze 😊...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |