📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Rycerz mówiący NI - abstrakcja postaci
« Wróć do forum  •  21 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 17 Feb 2006, 13:28
Gdzieś nawet napisane było, że jeśli grasz na tym serwerze to znaczy, że znasz i akceptujesz regulami... Widać kolega zaakceptował bez czytania :/
Post #12 17 Feb 2006, 13:57
Hehe, kolega grandjuż się poprawił...
Co do "zapozyczania" imion ze znanych utworow o tematyce fantastycznej jest zabronione. Jednak czy on chce uzyc tego jako imienia? On chce tylko używać tego zwrotu w rozmowie. Ja osobiscie nie mam zastrzezen, ale:
- Podaj powod takiego wyrazania sie
- Powiedz czemu ma to sluzyc (w jakich okoliczniosciach twoja postac mialaby tak mowic)
- Zapros do tego tematu jakiegos GM...
Post #13 22 Feb 2006, 22:42
Hmm... sadze ze jezeli ten temat znajduje sie w OFF TOPIC to nie ma zadnego zwiazku z serverem i tutaj wszystko mozecie sobie obgadywac itd. a dopiero jak naprawde ktos zacznie cos zlego robic w grze, nowy temat znajdzie sie w innym "folderze" na forum.

Pozdrawiam,
Darkzax
Post #14 26 Feb 2006, 12:38
Ni to może fajnie brzemieć ale jeszcze wajnie brzmią wieśniackie słowa: "witojcie", "co tom u wos", "bywojta" itp. Taki jeden koleś który grał w PrzystańNWN cały czas tak gadał (godoł) pewnie jakiś ślązak 😊
Post #15 26 Feb 2006, 15:49
QUOTE(Maluzis @ Feb 26 2006, 01:38 PM)
Ni to może fajnie brzemieć ale jeszcze wajnie brzmią wieśniackie słowa: "witojcie", "co tom u wos", "bywojta" itp. Taki jeden koleś który grał w PrzystańNWN cały czas tak gadał (godoł) pewnie jakiś ślązak 😊
[right][snapback]11087[/snapback][/right]

Co masz do slązoków gorolu??!!
Post #16 01 Mar 2006, 18:35
Hej ludziska! Dawno mnie tutaj nie było! Cóż to się porobiło! A co do tego rycerza gadojącego "ni". Jak to rycerz może "ni" mówić?! Toż to obelga dla jego zakonu/bractwa. Tak być nie może. Rycerz musi się perfekcyjnie wysławiać. 😛

A i jeszcze jedno POZDROWIONKA DO WSZYSTKICH GRACZY MW I GMów. NIECH WAM SIE NAJLEPIEJ POWODZI!! sami wybierzcie w czym.

PS sorka za ten off-top, ale musiałem coś nabazgrolić
Post #17 01 Mar 2006, 20:04
A kto tu powiedział że mam coś do ślązaków?! Ja nic do nich nie mam. Nie przyszkadza mi że ktoś mówi "ni" czy "witojcie" bo to dodaje odmiennego klimatu 😀
Post #18 01 Mar 2006, 21:05
Hehehe, jak byłem ostatnio na nartach na Słowacji to przez kilkanaście sekund zastanawiałem się, czy stoje w kolejce za Słowakami czy Ślazakami 😛
A mówic nie może każdy jeden co chce 😀
Post #19 06 Mar 2006, 18:57
QUOTE(Cadogan @ Mar 1 2006, 09:05 PM)
A mówic nie może każdy jeden co chce 😀
[right][snapback]11296[/snapback][/right]

Nie rozumiem tego zdania. 🤔
Post #20 06 Mar 2006, 20:35
moim zdaniem pod NI jest ukryty sens, prawda i wogole jakies supergites

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026