|
Post #1
16 Feb 2006, 14:09
Imię: moja zapomnieć
Rasa: Ork Klasa: Zabójca Cienia Idziesz ciemnym lasem, wszędzie jest mrocznie. Nagle słyszysz szelest, twe serce przepełnia strach. Odwracasz się widzisz jakiś cień. Rzucasz się do ucieczki. Gałęzie ranią cię po twarzy i nie osłoniętych dłoniach. Słyszysz za sobą ciężkie, szybkie stąpanie i głośny oddech. Nagle twoim oczom ukazuje się płomień ogniska. Czym prędzej starasz się tam dotrzeć, gdy dobiegasz okazuje się ze nikogo przy nim nie ma. Odwracasz się szukając wzrokiem przeciwnika, lecz znajdujesz tylko ciemność. Słyszysz łamane gałązki. Nagle odwracasz się. UUUUUUUURRRRRAAAAAA!!! Rozpędzony ork biegnie wprost na ciebie. Widzisz jego przepełnione złem oczy, zaniedbane zęby i potężne ramiona. Czujesz jak ostrze sztyletu wbija ci się w brzuch… Czujesz ze umierasz. *************************************************************************** Ork ostrożnie położył swą zdobycz na ziemi, wyjął z brzucha ofiary sztylet i wytarł o swoje spodnie. Wziął swój toporek i zaczął dziabać mięso na mniejsze kawałki, uciął rękę, zdarł skórę i nabił na patyk nad ogniskiem, potem oddziabał głowę, nabił na pal i zaryczał. Ręka zaczęła skwierczeć, krew i tłuszcz kapała w ognisko potęgując zapach jedzenia. Kawałek mięsa upadł w ognisko, ork wyjął ja gołą ręką oparzył się upuścił i ponownie zaryczał. UAAARRGRGRRRRR!!! Podniósł ten kawałek z ziemi i zjadł. Zaczął obierać ze skóry całą ofiarę, kiedy skończył odkroił część i powiesił nad ogniskiem zaś drugą część, wziął i przywiązał na jednej z gałęzi na drzewie, wysoko, aby dzikie zwierzęta mu nie wzięły, a krew skapała. Ork odtańczył dziękczynny taniec za powodzenie na polowaniu, siadł przy ognisku i zjadł chrupiące i smaczne pożywienie. Ork mieszkał w swojej kryjówce od 2 lat, kiedy zdradził swój honor i po raz pierwszy zaatakował od tyłu, wbijając sztylet w plecy, został wygnany, żył skromnie, cieszył się z każdej drobnostki, szył sobie ubrania ze skóry i umiał przyrządzać jedzenie. |
|
Post #2
16 Feb 2006, 20:49
Twoja sie nie wysilić... to jest opis postaci czy opis przyżądzania człowieka?
Ładnie to napisałeś ale za krótko, i niech twoja se przypomnic jak ma na imie:P Pozdro |
|
Post #3
17 Feb 2006, 00:39
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #4
17 Feb 2006, 10:47
no dobra ... przyznaje sie zrobilem to na szybko... ale piszac to mialem juz postacia 10 lvl i zapomnialem jak ja ochrzcilem... 😊 ale ciiii... jak tomo by sie dowiedzial...
|
|
Post #5
17 Feb 2006, 13:37
Pfffffff... ale żarłok... Żeby ludzi jeść to już musi desperat jaki... Wsdzyscy wiedzą, że nie ma to jak kotlety z taurena... mmmmmmm..... a mamusia to tak je robiła.......
|
|
Post #6
17 Feb 2006, 14:07
To sie nadaje do dzialu historii... Pozatym chyba nie czytałes jak ma wygladac opis postaci, bo u ciebie brak zadnych inforamcji na temat wygladu i charakteru postaci (no wiadomo tylko ze jest nieokrzesany, brutalny i zarloczny). Pozatym co to za numer z imieniem? Jak mozesz nie wiedziec jakie chcesz imie? Dla mnie (i dla innych pewnie tez) taki opis postaci pasuje tylko do kosza...
EDIT: Kurde nie zauważyłem że to pisal Ciamajda 😛 W takiej sytuacji... |
|
Post #7
19 Feb 2006, 01:28
Byłeś głodny jak to pisałeś? 😊
|
|
Post #8
21 Feb 2006, 13:32
Hahahaaha opis mnie rozwalil 😀 ciamajda ządnym krwi i ludojadem hahaah no walne 😛 wlasnie wymysliles nowy przepis Człowiek ala kotlet wedlug ciamajdy 😀 😀 😀 😀
|
|
Post #9
21 Feb 2006, 13:43
A mi sie opis bardzo podoba... jest krótki, ale spontaniczny i działajacy na wyobrażnie... Koncowka (kilka zdan) troszke nie pasuje do reszty, bo taka lagodna i cywilizowana, a opisik ogolnie rzecz biora dziki i fajny... Taka prawdziwa nieprzewidywalna bestia, której przewodzi instynkt... Taki ork, ktory nie do konca panuje nad swoja zwierzeca natura...
Nie wiem tylko czy taki byl zamiar i czy pozniej bedziesz mumial to odegrac... QUOTE Szkoda tylko ze znowu to nie jest opis postaci Gord moim skromnym zdaniem to wlasnie jest opis i do tego naprawde fajny... Bo lepiej przedstawic scene z zycia, czy kilka scen... takie przeblyski pamieci, niz napisac ze moja postac robila to, tamto i jeszcze to. Jak dla mnie berdzo fajne... Ciamajda rozwin to troszke jak bedziesz mial troche wolnego czasu i postaraj sie nie spieprzyc... bo zapowiada sie dobrze... super pomysl z tym wcieleniem sie w ofiare na poczatku 😊 Pozdrawiam |
|
Post #10
21 Feb 2006, 16:20
Ludzie co wy w tym widziecie?? Przecie to kaszana zwykla (dosłownie).
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |