📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Opis postaci gildii Yagarnz i innych członków
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 16 Feb 2006, 15:00
Yagarnz- wodzirej gildii, zacny wojownik krasnoludzki. Przydomek: "Bośbuc"

Raghnar- czyli ja, wspaniały i niezastąpiony Pierwszy Oficer 😀 Przynajmniej jeszcze mnie nie zastąpili 😉 Jestem krasnoludzkim łowcom, samozwańczym "Uajzącosięzowie"

Ranaghar- czyli mój jelficki klon, druid i malkontent, ale o tym szaaa... Kiedy usłyszał o obowiązku posiadania brody założył chustę na twarz, by ukryć meszek, hyhy.

Svarte- Dzielny (chyba) paladyn i drugi klanowy malkontent. Człek z niego może i nie tak zacny, ale przynjamniej ma brodę 😛 Przydomek: "Młotku!"

Devolian- A tu już bezinteresowny ludzki wojownik, dobry do wypitki i do wybitki. Przydomku jeszcze nie zyskał, a i opisać go bliżej niestety nie potrafię.

Dimble- Mały gnomicki magus, ale prawdę mówiąc nie poznałem go za dobrze, aczkolwiek miejsce swoje ma 😉

Piszta uajzy co tu mam poprawić w opisach, ale i tak zastrzegam sobie, że wcalę nie muszę poprawiać 😀
Post #2 28 Feb 2006, 21:04
Straszno się garną te nasze gildiowce do poprawy opisów kurrna! Ja tam powiem że mój przydomek jest cudnie zasłużony, może o tym jaką balladę napiszę... Kto wie, kto wie.... A i tak swoją drogą nasze kamraty mogłyby powstawiać tutaj sznurki do swoich opisów, chętnie bym poczytał.
Post #3 28 Feb 2006, 22:17
Post #4 01 Mar 2006, 15:22
Aha i byłbym zapomniał- moja wersyja:

Raghnar- Pirszy oficer, prawy warkocz mojej piknej brodziszki. Uajzacosiezowie nie bez powodu, bo uajzacosiezowie niezgorsza z niego. W kłótni zaciekły, choć przegadanie go jest możliwe (ha!). Jakieś przekazy zamtuzowe otrzymuję że zboczeniec okrutny, ale kto by wierzył elfkom z zamtuza...

Ranaghar - To jest natomiast buccosiezowie,hyhy. Elficka uajza, ale jak na jelfa całkiem porządna. Szacunkiem darzę go dużym, szczególnie za tą czapeczkę szefa bimbrowni co to ją na czerepie nosi. Druid, podejrzewany o nieokreślone kontakty z roślinami i zwierzętami.

Devolian - Dobry ci to kamrat, zaprawdę. Nasza pirsza rozmowa najciekawsza była, bośmy wiele tematów poruszyli. Alkohol lubi... Nie wiem jaki ale lubi. Kiedyś jakiej złej armii przewodził ale że się nawrócił podobno, to go z chęcią wzielim.

Svarte - Palladyn od siedmiu boleści. Człowieczyna chuderlawy, śmieszny z postawy i ze słabej ogłady 😉 . Oczywista jak każdy palladyn jakieś głupoty podczas walki wykrzykuje zamiast rąbać, Sa'Fuhr jakie wyznaje, cholera wie co to... No ale niech se wyznaje, nikt mu bronić nie będzie. Nie stwierdzono żadnych dziwnych przypadłości oprócz ciągłego powtarzania: Czego?! Co?!- w odpowiedzi na me słowa, choć zazwyczaj są one dla każdego innego zrozumiałe.

Dimble - Gnom. Tyle można o nim powiedzieć. Jak na gnoma cholernie małomówny i spokojny, sporo pije choć zazwyczaj samotnie. Dziwne zjawisko.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026