📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4118
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
Post #1 18 Feb 2006, 01:58
Imię: Lomar
Rasa: Troll
Klasa: Wojownik
Wzrost: 187cm
Waga: 123 kg
Kolor oczu: Niebieskie
Włosy: Bujna czupryna koloru zielonego
Karnacja: Niebieska
Wygląd: jak typowy troll… za długie ręce i nogi, karykaturalna twarz.

Lomar, to imię nie pasuje do kogoś, kto ma dbać o bezpieczeństwo swojego plemienia…, a jednak. Byłem od lat szkolony na wojownika, wielkiego i budzącego grozę zdobywcę ziem. Co do mojej przeszłości to, na złość moim rodzicom zajmowałem się głównie obijaniem i psoceniem, ale to były czasy…. Jako że wszyscy zaczynali mieć mnie dość i przeczuwałem, że grozi mi banicja albo coś gorszego…, postanowiłem zrobić coś pożytecznego dla plemienia i poddałem się szkoleniu na wojownika. Taaa… okropne wspomnienia nie wracajmy do tego… Jedno, co dobre z tego wyszło to, że stałem się do czegoś przydatny i bardziej znany… w plemieniu. Teraz, kiedy szacunek i podziw plemienia już mi nie wystarczy wyruszam w moją misje po sławę, która mi się należy… Może skromnie i krótko, ale jak chcecie usłyszeć więcej to musicie wesprzeć mnie tym krasnoludzkim specjałem, co tak bosko mąci w głowie…, bo w gardle mi zaschło od tego paplnia… A i wielkie oklaski dla tego ludzkiego skryby za spisanie mojej mowy. A teraz skoro już nie jesteś mi potr…..

Mam nadzieje że, opis się podobał… (wiem, że krótki, ale nie chciałem zanudzić GM, jakoś nie mam ręki do pisania opowiadań…), fajnie, że dbacie ( przynajmniej większość) o klimat takiego prawdziwego papierowego rpg’a, wielki +, a nie o głupie levelowanie postaci.

Mam nadzieje że dostane możliwość zagrania na tym serwerze 😎
Post #2 18 Feb 2006, 09:54
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
Post #3 19 Feb 2006, 01:17
To jest jakiś kawał? To ma być opowiadanie? Stary i ty mówisz o klimacie?
Popraw ty zanim jakiś MG to przeczyta. 😛

Jak dalej tak będziesz pisał to sobie raczej nie pograsz. 😛

Taka jest prawda 😛

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026