📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy większość skilli u rogue działa?
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Post #1 19 Feb 2006, 00:15
do perfwekcji dochodzi się po latach treningu. oczywiście jesli uwzględnionow nim wszytkie aspekty.

No wie zagrałbym rogue ale potrezbuje odp na kpytanie
Czy większość skilli u rogue działa, jesli nie to czy działaja chociaz te fundamenalne
Post #2 19 Feb 2006, 09:37
hmmm... ja gram rogue mam 17 lvl i radze sobie... nie jest zle wiekszosc dziala aczkolwiek zeczywiscie jest kilka... brzydkich ktore sa ale ich nie ma... Combosy wszystkie dzialaja... ukrywanie sie dziala ale nie na potwory (one cie atakuja jak jestes ukryty) ale np: ja ostatnio bylem na spotklaniu gildi doo ktorej nie naleze... schowany w krzakach 😀 jesli bedziesz gral w hordzie to masz odemnie bonus w postaci kilku "zielonych" itemow
Post #3 23 Feb 2006, 12:13
No Ciamajda zapomniales dodac ze trucizny niedzialaja.... 😢 A to jest wielka strata... 😠
Post #4 23 Feb 2006, 12:55
jak to niedzialaja?... a ja mialem nadzieje ze dzialaja... ehh musze to przetestowac
Post #5 06 Mar 2006, 08:26
Samo zatrucie broni działa tyle, że ona nigdy nie wypuscza trucizny. ^^
Post #6 06 Mar 2006, 10:27
Bronie, które zatruwają "same z siebie" też nie działają 😢
Post #7 06 Mar 2006, 15:02
ale z a to taki bajer 😛 fajniej wyglada z trucizna tak fjanie kapie swiatelkami na zielono a i mozna wykozystac trucizne np. Zatruwajac bron i sprzedac jakiemus lamerowi za gruba kase za sam napisik +30 🙂 🙂 🙂

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026