|
Post #11
20 Feb 2006, 23:42
No ja niestety mam podobne zdanie co sam i szu i niewiem czy ktos tam jeszcze 😊
Czesc opisu czlowiecza jest jak najbardziej dobra. Ale juz z nieumarlym jest inaczej. Na prawde zbyt ludzki on jest. I co z tego ze on dopiero stal sie nieumarlym on i tak nie zachowuje sie jak "swierzy" nieumarly. Dla mnie po przemianie sa dwie opcja. 1. Tragedia co sie ze mna stalo. Potem z czasem pol na pol. A z czasem wypas ze taki jestem tak jest lepiej. 2. Od razu jest spaczonym nieumarlym ktory wrecz podnieca sie tym co sie z nim stalo. Twoje wachania sa dla mnie niestety sztuczne. Nieumarly nie odczuwa smutku, ani radosci wiec nie mogl sie cieszyc ze spotkania z siostra. Mogl sie najwyrzej zdziwic i zapytac co jej sie przytrafilo. Ale na koniec pociesze cie 😛 Opis napewno jest dobry. Baa moim zdaniem zasluguje na konto. Mimo to jestem na nie 😛 A to dla tego ze karzdy opis moglby byc lepszy. Dlatego np ja jesli zauwarze cokolwiek co mi nie pasuje to konta takiej osobie nie pozwole dac 😛 Powiem co jest zle i karze poprawic. A dlaczego nawet w przypadku stosunkowo dobrych opisow? Bo w ten sposob autor pokazuje na ile tak naprawde mu zalerzy:) Wydaje mi sie ze moje oceny sa w miare trafne dlatego zostalem wybrany przez gmow do oceniania opisow. Oczywiscie i ja moge sie mylic no bez przesady 😛 Ale wlasnie dlatego (zwlaszcza w przypadkach gdy jestem swojego zdania bardzo pewny) jesli ktos zamiast poprawic bledy glupio sie tlumaczy nie majac racji to raczej ma u mnie pojechane 😊 Bo w ten sposob wlanie pokazuje ze cieszy sie ze odwalil robote i ma nadzieje na konto a tak naprawde nie zalerzy mu na tym zeby opis byl naprawde dobry. Dla tego wlasnie chcialbym zebys jednak "naklimatyzowal" czesc opisu z nieumarlym. Ale glupoty popisalem i to takie dlugie sorki ze musieliscie to czytac zmeczony jestem i nie mysle juz 😛 |
|
Shent
|
Post #12
21 Feb 2006, 00:22
Myślałem, że wam się spodoba moja opowieść, jak widać myliłem się. Postanowiłem nie poprzestać na starej wersji i dopisałem kolejną część, zmieniłem pare watków na które uczulaliście. Starałem się jak moglem napisać to troche mniej " ludzko " również znieumarliłem poprzednią część czy mi wyszlo ocenicie sami. Na końcu dopisałem też pare zdań jak bym chciał prowadzic postać . Jeśli jednak i to nie wystarczy to ja chyba podziekuje , widać nie godzien jestem aby dostac konto.
Ps: czytajcie od pogrubionego kawałka tekstu, bo od tamtego właśnie momentu zacząłem wprowadzać zmiany, reszta została nienaruszona. |
|
Post #13
21 Feb 2006, 12:55
Co on ma do Taurenów?
Tak już starczy ci komentarzy |
|
Post #14
21 Feb 2006, 15:28
Ok dodaje acc T/C
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |