|
Post #11
20 Feb 2006, 09:56
Nie tak szybko panie Thorsten, bo ja także mam na ciebie ogromne dowody. Koniec tematu
Z gry na MW chce mieć jedynie przyjemność a nie kłucić się z jakimś dzieciuchem tak że uważaj bo wbrew twoim przypuszczeniom mam na ciebie miażdżące dowody i po prostu nie chce mieć z tobą nic wspólnego.Mam nadzieje,że się rozumiemy.Kiedyś nawet byliśmy razem w gildi ale widze, że sie okropnie zmieniłeś |
|
Post #12
20 Feb 2006, 12:08
Stary daj spokój z tym dzieciuchem. O dowodach już mówiłeś: najpierw, że ty je masz (znaczy screeny jakieś), potem że ta tych screenach maske nosze (dla Twojej wiadomości moja obecna postać nigdy maski nie nosiła, gdyż jest to niezgodne z jej zasadami), potem powiedziałeś mi, że screena (jednego!) ma Demon... acha a potem, że mi wpadniesz na chate dokladniej hate.... zief stary takich jak ty to ja odsyłam do domu w kawałkach - nie jesteś ani pierwszy ani ostatni. A tak poza tym to grożenie w ten sposób jest karalne, wystarczy żebym uwierzył, że twoje przechwałki stanowią dla mie choćby minimalne zagrożenie...
A jeśli chodzi o te dowody to przestań straszyć czymś czego nie masz. Jeśli je masz wal na forum a jak nie to się łaskawie zamknij, bo psujesz mi opinie - jeszce ktoś nie daj Boże uwierzy w Twoje marne oszczerstwa.... Wiesz skąd moja pewność? Od miesiąca ponad nie mam czasu grać. Nawet jeśli kiedyś przyuważyłeś żebym coś zrobił (co jest mało prawdopodobne) to co najwyżej Twoje "ogromne dowody" są przedawnione i są wynikiem mojej pomyłki przykładowo źle wybranego kanału (raz mi się zdarzyło, że klawiatura nie chwiciła "/"). I na tym się kończą Twoje dowody. Wszyscy, którzy mnie znają potwierdzą, żę moja postać jest bez skazy. Życzę powodzenia w straszeniu ludzi na Twoim poziomie intelektualnym. |
|
Post #13
20 Feb 2006, 12:53
HAhahahahahahahahaha. powiem tylko tyle- jesli znajde chodz jedną skargę na mnie z twojej strony badz jakiegos screena, umieszcze swoja a wierz mi, że rozmowa którą posiadam jest wulgarna, i ten brak kultury ukazuje twoja postac. Gadaj sobie co c hesz o "wjazdach na chate" ja z tobą skończyłem. Mam nadzieje, że się zrozumieliśmy- jeśli nie, twoja sprawa. Dowód nie ma nic wspólego z hustą którą nosiłeś. Mam nadzieje,że się odwalisz, jeśli nie, czeka cię nie miła niespodzianka. Temat zamknięty
|
|
Post #14
20 Feb 2006, 13:17
Twój mózg jest zamknięty. Jakim Ty jesteś kretynem to świadczą Twoje posty. Wysłałem screena jak mówisz "ssij mi" do mojego kolegi i zaczynasz robić z tego świętą wojnę. Nie rozumiesz nawet po co ludzie umieszczają takie screeny na forum. Nie bądź hipokrytą. Twierdzisz, że ja jestem wulgarny kiedy Ty po teksie "ssij mi" kłóciłeś się, że masz racje. Jak chcesz walczyć z powodu "on mi to ja mu też" to, stary, Bliski Wschód zaprasza. Weź od arabów kałacha i postrzelaj do żołnierzy ONZtu. I to ja jestem dzieciuchem... Nawet (w co również nie wierzę) jeśli jesteś starszy ode mnie to Twój rozwój intelektualny i emocjonalny stagnuje już od lat. Weź się w garść, napij kawy i zacznij wreszcie myśleć!
|
|
Post #15
20 Feb 2006, 14:32
Hehe Thorsten, myśle,że trzeba zakończyć ten spór tym bardziej,że chyba mylisz mnie z kimś innym , a może nie zrozumiałem co napisałeś- przecież to nie ja napisałem to słynne "ssij mi" Pozatym takie kłutnie na forum do nieczego nie prowadzą. Wiele razy mnie obraziłeś i jak widzisz nie reaguje na to. I powiedz mi kto tu jest dziecinny? Co ty na to aby zakopać topór wojenny? Co się stało już się nie odstanie 😊
|
|
Post #16
20 Feb 2006, 22:25
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #17
21 Feb 2006, 06:51
Chłopie jaką kłótnie? Ja tylko napisałem, że imię Twojej postaci jest nieregulaminowe i delikatnie zwróciłem Ci uwagę w grze, że broń też masz nieodpowiednią, a Ty wytoczyłeś mi pełnowymiarową batalię. Za obelgi przepraszać nie będę, bo sam je sprowokowałeś i nie obkładałbym Cię nimi bez powodu.
Jeśli będę miał na Ciebie screena to go wyśle, tak jak na kogokolwiek innego. Staram się pilnować regulaminu na serwerze i nie ma tu powodu krzyczeć, tupać i wyzywać bo się go nie zna. Nic do Ciebie nie mam - po prostu chcę czerpać przyjemność z gry. PS. Gord dzieki za poparcie. |
|
Post #18
21 Feb 2006, 11:30
Jak już mówiłem mylisz mnie z kimś innym. Co do Gorda "piszesz ze jak on na ciebie cos powie to je wyslesz, a potem jak juz do tego dochodzi to nic nie robisz?" nic nie zrobił więc ja też nic nie robie, zresztą kiedyś byliśmy dobrymi kumplami. Ciebie nie pytalem o zdanie
|
|
Post #19
21 Feb 2006, 12:00
Cóż, faktycznie to "ssij mi" nie było Twoje. Wybacz mi tą pomyłke - wszystkie elfy wyglądają tak samo 😛 Co nie zmienia faktu, że z Tobą w roli głównej też mam parę screenów. Ale JA nie będę wyciągał czegoś co było dawno i to taka drobnostka jak emoty. To takie nieeleganckie szukać na chama tylko po to żeby mieć się czym odegrać.
"A co do Gorda" to Gord ma rację. Straszysz, straszysz a potem chcesz zgody. To wielka niekonsekwencja z Twojej strony. Ja sam umieram z ciekawości co tam takiego masz. Screeny są po to żeby trzymać porządek, a nie jako "tajna broń na wypaek gdyby ktoś przyłapał mnie na łamaniu regulaminu". Jeśli coś zrobiłem to należy mi się kara. Nie prowokuj mojej ciekawości bo będę biegał za Tobą i patrzył, czy aby nie oddychasz nieregulaminowo tylko po to żeby zobaczyć co masz 😀 "nic nie zrobił więc ja też nic nie robie" Brawo! Przyznałeś się właśnie do tego, że nic na mnie nie masz. Bo skąd masz mieć jak ja "nic nie robie". Dziekuje. Teraz można zamknąć temat. |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |