📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Jakie gildie mają miejscówki i skrypty?
« Wróć do forum  •  15 post(ów) w temacie 1 2
Post #11 25 Feb 2006, 17:31
To jest wlasnie chore funserverowe myslenie "byle do max level byle do max level byle do max level..."

Dostalem info od KEt co mam robic odnosnie gildii GoL... Czas wziac sie za Servants of the Darkness bo bardzo mi sie nie podoba ich obsada, Vicelord, Gildur, Wazi, Takcos przeca to najmniej klimatyczne osoby tego serwera... Przetrzepie im dupsko...

P.S. Brakuje mi kamienia psow wojny o ile taki maja i i i cholera zapomnialem jak se przypomne to napisze...

A wiem do Bractwa Cieni ! Mam gleboko w tyleczQ ze maja do tego specjalny pierscien czy cos i ze sa tajna gildia tymbardziej trza miec ich pdo nadzorem...
Post #12 25 Feb 2006, 18:00
QUOTE(Versus @ Feb 25 2006, 06:31 PM)
To jest wlasnie chore funserverowe myslenie "byle do max level byle do max level byle do max level..."

Dostalem info od KEt co mam robic odnosnie gildii GoL... Czas wziac sie za Servants of the Darkness bo bardzo mi sie nie podoba ich obsada, Vicelord, Gildur, Wazi, Takcos przeca to najmniej klimatyczne osoby tego serwera... Przetrzepie im dupsko...

P.S. Brakuje mi kamienia psow wojny o ile taki maja i  i i cholera zapomnialem jak se przypomne to napisze...

A wiem do Bractwa Cieni ! Mam gleboko w tyleczQ ze maja do tego specjalny pierscien czy cos i ze sa tajna gildia tymbardziej trza miec ich pdo nadzorem...
[right][snapback]11038[/snapback][/right]

Ta tajna ciekawe kto bylorakowi podpisal liste 😊 dla tego sa tajna 😛 Co do chorego myslenia to chyba nie bo ludzie z gol maja 70 lvl i dalej tam chodza 😛
Post #13 26 Feb 2006, 02:10
wkoncu odczepcie sie od FunTima... funtime byl stoworzony na moich oczach i to co teraz jest to ... nie wiem co to jest ale to nie Funtime... ktory wcale nie mial na celu XPienie tylko rozwijanie sie we wszechstrony ... czyli max level 255 ... tyle kiedys bylo na Funtimie.. oczywiscie xp lekko podwyzszony... wiecie ile 3ebaby bylo czasy na skoczenie z 144 lvl na 145 przy blizzlike.. a juz nie powiem przy 200 na Funtimie mi to zajmowalo pare dni...
😠 wogle jakies gupie servery teraz zmarnowaly pojecie Funtime, a nawet nie mają databasy funtime'a... kurna... DOŚĆ juz plugawienia serverów Funtime.

a glupie kampienie na roslinkach i minerałkach to jest nasz problem teraz!!
Post #14 01 Mar 2006, 20:07
moim zdaniem jest za duzo spraw sprzecznych. Może zrobić jakas liste zasad dotyczacych gildii, kar za konkretne przewinienia (bo każdy może zinterpretować na swój sposob kare, ktora brzmi "za to i tamto KILKA lvli w dol"), ktore beda przestrzegane przez kazdego GM (jak nie teraz, to zeby chociaz jakies restrykcje dotyczace tych spraw byly surowo przestrzegane po resecie (ktory nastapi kiedys tam w nieokreslonej przyszlosci) . Bo to co widze teraz , to jest skakanie sobie do gardel (miedzy GM oczywiscie)za to, ze jeden cos zrobil bez wiedzy drugiego i kazdy stara sie to robic tak, zeby nie byl to bezposredni zwrot typu "Ty taki i taki bla bla bla".

Moze tylko mi sie wydaje, ale na moje oko tak wlasnie to wyglada.

PS: moze post nie jest zbyt skladnie napisany, ale zmeczony bylem ...
Post #15 01 Mar 2006, 21:02
Znowu prosze o Update tematu... nie chodzi o ID kamieni, chodz bardzo przydatne.. tylko o skrypty jakie odpowiadają za teleport...

ich nazwy: ??

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026