|
Post #1
20 Feb 2006, 12:10
Od pewnego czasu zaczalem cwiczyc fishing, dobiłem skilla do 50 i w duratorze juz mi nie rosnie, przenioslem sie do Barrens, ale tam wszystkie ryby mi uciekaja, obskoczylem juz mase miejsc i albo mi skill nie rosnie, albo ryby uciekaja. Do wedki dodaje przynete ktora teoretycznie na 60 uzyc powinna zwiekszyc fishing o 50, ale najwyrazniej to nie dziala. Czy da sie cos z tym zrobic?
|
|
Post #2
04 Mar 2006, 17:11
QUOTE(zolti @ Feb 20 2006, 01:10 PM) Od pewnego czasu zaczalem cwiczyc fishing, dobiłem skilla do 50 i w duratorze juz mi nie rosnie, przenioslem sie do Barrens, ale tam wszystkie ryby mi uciekaja, obskoczylem juz mase miejsc i albo mi skill nie rosnie, albo ryby uciekaja. Do wedki dodaje przynete ktora teoretycznie na 60 uzyc powinna zwiekszyc fishing o 50, ale najwyrazniej to nie dziala. Czy da sie cos z tym zrobic? [right][snapback]10542[/snapback][/right] mam ten sam problem 😊 , wlasnie tworze ciekawe questy dla wedkarzy , dzieki ktorym bedzie mozna przeskoczyc magiczne 50 magiczne 100 oraz jeszcze 200 jezeli ryba ucieka = masz za maly skill 😊 co do bonusow to tak jak z innymi nie dzialaj narazie i nie zanosi sie aby dzialaly 😢 mam nadzieje ze to chociaz umili gre |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |