|
Post #11
21 Feb 2006, 23:26
No, teraz jest pięknie 😊 Fabuła cacy, troll morderca a do tego kanibal, tylko co ty powiesz innym trollom na MW? 😛 Powinieneś skończyć z kanibalizmem a likier może być ludzki albo elfi 😊 Hie hie, moglbyć jeszcze tylko poprawić te wszystkie literóki... Dla mnie, historia super! 😊
|
|
Post #12
22 Feb 2006, 19:21
No i to jest prawdziwy troll 😀 . Nie ma co, przylozyles sie i wyszlo cos naprawde zabawnego. Widac jak z dnia na dzien postac popada w obled, bardzo fajnie sie to wszystko zgralo... Tedy z cala pewnoscia mowie ze konto miec musisz 😀 . (choc konta przyznaje znow Tomo, tedy Tomo ten opis zasluguje z cala pewnoscia 😛 )
|
|
Post #13
22 Feb 2006, 22:14
Nawet mi się podobało, z tym pamiętnikiem trochę nie trafione ale ogólnie jest dobrze 😊
|
|
Post #14
22 Feb 2006, 22:17
QUOTE(kosa @ Feb 22 2006, 11:14 PM) Nawet mi się podobało, z tym pamiętnikiem trochę nie trafione ale ogólnie jest dobrze 😊 [right][snapback]10803[/snapback][/right] Mam pytanie:Jak mam coś poprawic jesli nawet nie umiećie zprecyzować co jest źle?? Troche wiecej opiszcie, co wam przeszkadza. |
|
Post #15
22 Feb 2006, 22:46
Wiec tak nie podoba mi się w pewnym sensie ten pamiętnik, nie wiem może się czepiam, ale trolle są w pewnym stopniu ograniczone umysłowo 😊 i zacofane. Nie wyobrażam sobie żeby pisały sobie pamiętniki, ale może się mylę? Ogólnie mi się podobało 😊
Dodaj więcej opisu postaci. Rozwiń ją. 😊 Więcej nie będę się czepiał bo bardzo nie ma do czego Opis naprawdę jest niezły. Wielki plus 😊 |
|
Post #16
23 Feb 2006, 15:09
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |